Toolkit

Partners kunnen gebruikmaken van gratis communicatiemateriaal, zoals een persbericht, social media contentkalender, het logo van de e-healthweek, folders, bannermateriaal, flyers, enzovoort. Deze zijn binnenkort te vinden in deze toolkit.

Studio EHW

Tijdens de e-healthweek starten we met een nieuw initiatief: studio EHW. Hierin vragen we iedereen die een activiteit organiseert om een kort filmpje op te nemen waarin de activiteit wordt toegelicht. Dit kan in aanloop naar, tijdens of na afloop van de activiteit. We vragen mensen om de filmpjes te delen via Facebook en/of Twitter met de hashtag #ehw19. Wij zorgen ervoor dat de filmpjes massaal gedeeld worden via de kanalen: Facebook, Twitter en LinkedIn en de website van EHW. Doel van studio EHW is om nog meer betrokkenheid te krijgen, ook van mensen die niet zelf bij de activiteiten aanwezig kunnen zijn. De filmpjes worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden en ingezet tijdens bijeenkomsten. We hopen dat jullie massaal filmpjes gaan delen! Hieronder staat een korte instructie over hoe u dit het beste kan doen.

Infographic

De resultaten van de e-healthweek 2018 hebben we samen gevat in een infographic.

Banners voor uw website

Er is een bannerset 2019 beschikbaar voor u als partner. Gebruik deze banners in verschillende gangbare formaten voor op uw website en laat zien dat u partner bent van de e-healthweek!

E-healthweek logo

Het logo van de e-healthweek mag alleen tijdens of voorafgaande aan de week gebruikt worden onder onderstaande voorwaarden.

Een organisatie die het logo gebruikt:

  • Organiseert tijdens de e-healthweek een activiteit om te laten zien wat e-health is en wat ermee gedaan wordt, alles geheel op basis van gesloten beurzen. Dat kan zijn een (fysieke) bijeenkomst of bijvoorbeeld een communicatie-activiteit richting werknemers, partners, klanten en/of andere stakeholders.
  • Zorgt dat deze activiteit bekend is/ goedgekeurd is door de projectorganisatie van de e-healthweek, te bereiken via info@ehealthweek.net.
  • Gebruikt het logo niet om diensten en / of producten te verkopen. Het logo is geen keurmerk en niet bedoeld voor commerciële doeleinden (als onderdeel van een marketingstrategie).

Voor partners