Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die tot nu toe zijn aangemeld. Heeft u zelf ook een activiteit? Meld deze dan snel aan! Bekijk welke activiteiten er op dit moment al in de week plaatsvinden ter inspiratie of wellicht voor een mogelijke samenwerking.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 192 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
Anders

Webinar: Kwaliteitsbeoordeling van apps in de GGZ!

In dit interview bespreekt Rob van der Vloed (Lentis) met Merijn van der Zalm (GGZ Nederland) en Rimmert Brandsma (MIND) hoe zij organiseren dat de kwaliteit van apps in de GGZ gaat worden geborgd met o.a. de "GGZ appwegwijzer" die dit voorjaar live gaat

Naam GGZ Oost Brabant
Datum 30-01-2020
Locatie Kluisstraat (LET OP ONLINE EVENT!) 2,
5427EN Boekel
Lees meer
Ziekenhuis

Innovatiemarkt

Op de innovatiemarkt van het OLVG kunnen patienten en medewerkers zien/ervaren wat de actuele stand is van e-health/innovaties.

Naam OLVG
Datum 29-01-2020
Locatie Jan Tooropstraat 164,
1061AE Amsterdam
Lees meer
ICT & health

Anders werken, maar hoe dan?

Tips & Tricks over werkdruk verlaging, slimmer werken, en met minder mensen meer zorg leveren. We delen onze ervaringen en geleerde lessen met de implementatie van 24*7 beeldzorg bij organisaties als Amarant, Cordaan en Lentis

Naam DigiContact
Datum 30-01-2020
Locatie Wijersstraat 1,
3811MZ Amersfoort
Lees meer
Preventie

E-health, wat kun je ermee | Workshop

Dankzij e-health of online zelfzorg kun je heel veel functies van je lichaam zelf meten en in de gaten houden. Dat scheelt bijvoorbeeld controles in het ziekenhuis of bij de dokter. Nog belangrijker is dat je dankzij e-health zelf meer grip hebt op je gezondheid of ziekte. Daarover gaat de workshop ‘E-health, wat kun je ermee?’ op vrijdag 31 januari van 19.00 tot 20.30 uur in buurthuis de Meerpaal in Ede, een gratis te bezoeken evenement van Icare Ledenvereniging en Zorgcentrale Noord (ZCN). Iedereen is van harte welkom.

Naam Icare Ledenvereniging
Datum 31-01-2020
Locatie Industrieweg 1,
6717EL Ede
Lees meer
Gemeente

Langer thuis met kwaliteit van leven

Wethouder Kavita Parbhudayal brengt graag verschillende partijen bij elkaar om ervoor te zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen met kwaliteit van leven. Met goede samenwerking bereiken we meer.

Naam Gemeente Den Haag
Datum 27-01-2020
Locatie Circusplein 50,
2586CZ Den haag
Lees meer
Anders

Briljante Mislukkingen

In Nederland delen we liever onze succesverhalen dan onze leermomenten. En dat is zonde want het belemmert de innovatie.

Naam Instituut voor Briljante Mislukkingen
Datum 27-01-2020
Locatie Circusplein 50,
2586CZ Den haag
Lees meer
Anders

Inspiratiesessie: Ervaar Virtual Reality in de ggz

Ervaren en beleven van zorggerelateerde Virtual Reality (VR) via demo's. We delen kennis delen en leren van elkaars ervaringen leren. Daarnaast een korte presentatie genaamd 'VR in de ggz'.

Naam Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid
Datum 29-01-2020
Locatie Stationsweg 46,
5803AC Venray
Lees meer
ICT & health

eHealth Hopper

Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 januari rijdt de eHealth Hopper door het hele land. Die brengt goed nieuws: zorg-op-afstand is dichterbij dan je denkt! Mogen we bij je langs hoppen? De eHealth experts van de eHealth Hopper komen bij jou en andere zorgmedewerkers langs zodat je zelf niet op pad hoeft. Ze laten je tijdens een korte pop-up sessie zien hoe zorg-op-afstand een bijdrage levert aan het welzijn van mensen.

Naam Serviant
Datum 27-01-2020
28-01-2020
29-01-2020
30-01-2020
31-01-2020
Locatie ,
Lees meer
Anders

Bezoek Zorg Innovatie Huis

Kom een bezoek brengen aan het Zorg Innovatie Huis te Baarn. Dit is dé plek in de regionale zorgsector die inspireert en zorginnovatietoepassingen tastbaar maakt. Het geeft zorgprofessionals en naasten een overzicht van innovatieve mogelijkheden om met aandacht te kunnen zorgen. Door een samenspel van professionele zorg en nieuwe technologieën wordt de autonomie van cliënten bevorderd en blijft de kwaliteit van leven behouden.

Naam Amaris Zorggroep
Datum 27-01-2020
28-01-2020
Locatie Tromplaan 41,
3742AB Baarn
Lees meer

E-healthweek 2020 Doe mee!

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Tijdens de e-healthweek 2020 zetten we de volgende stap en hier hebben we u hulp bij nodig. We nodigen u dan ook uit om partner te worden en uw eigen activiteit te organiseren.

Activiteit aanmelden

ICT & Health openingsmanifestatie

E-healthweek 27 januari 2020

In samenwerking met ICT & Health vindt ook dit jaar weer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. Nu er vol wordt ingezet op meer regie voor de patiënt, staat de zorg voor een revolutionaire transitie: het traditionele paternalistische stelsel gaat over in een modern participatiesysteem, waarin zorgprofessionals en patiënten nauw samenwerken. Een all included zorgstelsel waarin zorg rondom de persoon wordt georganiseerd!
Ga hier naar de website