Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten tijdens de e-healthweek. Bekijk welke activiteiten er bij u in de buurt plaatsvinden en welke u wilt bezoeken.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 218 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
Anders

3D-Lab: menselijk talent voor mensgerichte technologie

Tijdens de eHealth-week laat het 3D-lab van Philadelphia graag ervaren hoe e-Health bijdraagt aan goede zorg, maar zeker ook hoe onze cliënten kunnen bijdragen aan betere e-Health. Dus, techneuten, designers, begeleiders of andere betrokkenen in de zorg: komt dat zien.

Naam stichting Philadelphia Zorg
Datum 30-01-2020
31-01-2020
Locatie groenmarkt 16,
3311BE Dordrecht
Lees meer
ICT & health

Dokter Ehealth twitterspreekuur 'Online CRA'

Dokter Ehealth houdt spreekuur op Twitter! Naast je ehealthvragen kan je dit moment ook aangrijpen om alvast vragen in te sturen voor ons webinar over Community Reinforcement Approach, dat op 6 februari plaatsvindt.

Naam Minddistrict
Datum 30-01-2020
Locatie Jan Evertsenstraat 723,
1061xz Amsterdam
Lees meer
Anders

Informatie opvraagbaar over verbeteren WIFI in nieuwbouwlocatie

Bij het St. Pieters en Bloklands Gasthuis in Amersfoort is de locatie Wervershof de complete wifi omgeving is vernieuwd. Door de nieuwbouw van de locatie en de aanwezige gebouwconstructie was de wifi tot nog toe bijzonder slecht. Phylax werd de hoofdaannemer. Firma Wentzo heeft een complete wifi meting uit laten voeren. Hieruit is naar voren gekomen hoeveel excess points er noodzakelijk waren. Deze zijn geleverd. Firma X-ict heeft vervolgens de bekabeling uitgevoerd en de excess points opgehangen. Phylax heeft in de centrale computerruimte de switches gerealiseerd. Op deze manier is de dekking gerealiseerd naar de wensen van PBG, zodat de tablets in de zorg te gebruiken zijn voor het ONS/NEDAP.

Naam St. Pieters en Bloklands Gasthuis
Datum
Locatie Werverhoofstraat 157,
3826EM Amersfoort
Lees meer
ICT & health

Diverse workshops

Waarom transformeren? Maak een hulpvolle patiëntenreis. Investeren in mensen. Herontwerpen van zorgproces. Samenwerken in netwerken. Hoe krijg je financierders mee?

Naam ICT&H
Datum 27-01-2020
Locatie Circusplein 50,
2586CZ Den haag
Lees meer
Anders

Calisthenics Lessen & Training

Calisthenics, is een effectieve manier van training met behulp van je eigen lichaam.

Naam Royalbarzz
Datum 31-01-2020
Locatie Van Aelstlaan 14,
5503BD Veldhoven
Lees meer
Anders

Alles over Slim Incontinentiemateriaal in de praktijk

Tijdens de E-health week kunt u ons telefonisch benaderen om alles te weten te komen over de Slimme Inco en de belangrijke aspecten rondom de implementatie.

Naam stichting Philadelphia Zorg
Datum 28-01-2020
29-01-2020
30-01-2020
Locatie Arnhemseweg 23,
3832GH Leusden
Lees meer
Anders

Prijsuitreiking Word verN!EUWert

Einde van de campagne Word verN!EUWert om anders werken binnen de zorg te stimuleren.

Naam deRotterdamseZorg
Datum 29-01-2020
Locatie Nieuw-Mathenesse, Rotterdam 16,
3029AK Rotterdam
Lees meer
Anders

Zorgtechnologie brengt je verder!

Mensgerichte technologie wordt steeds belangrijker binnen de zorg en dus ook binnen Philadelphia. Wil je hier mee over weten?

Naam Stichting Philadelphia Zorg
Datum 30-01-2020
Locatie Wijersstraat 1,
3811MZ Amersfoort
Lees meer
Koepelorganisatie

De leukste zorgwerkgever van Nederland

Janneke Pander, Directeur van Annenborch (ouderenzorg), vertelt waarom het zo belangrijk is om te investeren in je personeel. Zelf heeft ze geen personeelstekort wat bijzonder is in deze tijden. Hoe doet ze dat? En wat kan jíj morgen anders doen?

Naam Annenborch
Datum 27-01-2020
Locatie Circusplein 50,
2586CZ Den haag
Lees meer

E-healthweek 2020 Doe mee!

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Tijdens de e-healthweek 2020 zetten we de volgende stap en hier hebben we u hulp bij nodig. We nodigen u dan ook uit om partner te worden en uw eigen activiteit te organiseren.

Activiteit aanmelden

ICT & Health openingsmanifestatie

E-healthweek 27 januari 2020

In samenwerking met ICT & Health vindt ook dit jaar weer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. Nu er vol wordt ingezet op meer regie voor de patiënt, staat de zorg voor een revolutionaire transitie: het traditionele paternalistische stelsel gaat over in een modern participatiesysteem, waarin zorgprofessionals en patiënten nauw samenwerken. Een all included zorgstelsel waarin zorg rondom de persoon wordt georganiseerd!
Ga hier naar de website