Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten tijdens de e-healthweek. Bekijk welke activiteiten er bij u in de buurt plaatsvinden en welke u wilt bezoeken.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 218 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
Anders

Ga in gesprek met het Netwerk Patiënteninformatie in de e-healthweek 2020

Tijdens de e-healthweek 2020 nodigt het Netwerk Patiënteninformatie ontwikkelaars van e-health initiatieven uit om in gesprek te gaan. Heeft u een e-health initiatief ter stimulering van juist medicijngebruik? Bouwt u aan een applicatie om goede medicijninformatie te verstrekken? Of koppelt u op een andere wijze ‘digitaal’ aan ‘medicijngebruik’? Meldt u zich dan nu aan en pitch uw idee op donderdag 30 januari 2020! De leden van het Netwerk ontdekken graag waar uw informatiebehoefte ligt en hoe hier mogelijk op in gespeeld kan worden.

Naam Netwerk Patiënteninformatie
Datum 30-01-2020
Locatie Graadt van Roggenweg 500,
3531AH Utrecht
Lees meer
ICT & health

The Personalized eHealth Technology Symposium

On January 29th, 2020, the strategic programme: Personalized eHealth Technology of the TechMed Centre (University of Twente), organises an inspiring and energizing day full of interactive sessions, demonstrators and presentations.

Naam Univerisity of Twente - TechMed Centre: Personalized EHealth Technology
Datum 29-01-2020
Locatie Drienerlolaan 5,
7522NB Enschede
Lees meer

E-healthweek 2020 Doe mee!

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Tijdens de e-healthweek 2020 zetten we de volgende stap en hier hebben we u hulp bij nodig. We nodigen u dan ook uit om partner te worden en uw eigen activiteit te organiseren.

Activiteit aanmelden

ICT & Health openingsmanifestatie

E-healthweek 27 januari 2020

In samenwerking met ICT & Health vindt ook dit jaar weer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. Nu er vol wordt ingezet op meer regie voor de patiënt, staat de zorg voor een revolutionaire transitie: het traditionele paternalistische stelsel gaat over in een modern participatiesysteem, waarin zorgprofessionals en patiënten nauw samenwerken. Een all included zorgstelsel waarin zorg rondom de persoon wordt georganiseerd!
Ga hier naar de website