Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten tijdens de e-healthweek. Bekijk welke activiteiten er bij u in de buurt plaatsvinden en welke u wilt bezoeken.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 218 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
Anders

Samen Innoveren

Innovatiemanagers van verschillende zorgverzekeraars gaan in gesprek met zorgaanbieders waarmee zij samenwerken. Ze vertellen hoe ze samen innoveren, welke lessen ze hebben geleerd en welke successen al zijn behaald, en geven u handvatten.

Naam Zorgverzekeraars Nederland
Datum 27-01-2020
Locatie Circusplein 50,
2586CZ Den haag
Lees meer
Ziekenhuis

Inloop e-health spreekuur

Inloop e-health spreekuur op 27 januari van 09:00 - 15:00 uur in de hal van het BovenIJ ziekenhuis over patiëntenportaal Mijn BovenIJ en de BeterDichtbij-app.

Naam BovenIJ ziekenhuis
Datum 27-01-2020
Locatie Statenjachtstraat 1,
1034CS Amsterdam
Lees meer

E-healthweek 2020 Doe mee!

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Tijdens de e-healthweek 2020 zetten we de volgende stap en hier hebben we u hulp bij nodig. We nodigen u dan ook uit om partner te worden en uw eigen activiteit te organiseren.

Activiteit aanmelden

ICT & Health openingsmanifestatie

E-healthweek 27 januari 2020

In samenwerking met ICT & Health vindt ook dit jaar weer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. Nu er vol wordt ingezet op meer regie voor de patiënt, staat de zorg voor een revolutionaire transitie: het traditionele paternalistische stelsel gaat over in een modern participatiesysteem, waarin zorgprofessionals en patiënten nauw samenwerken. Een all included zorgstelsel waarin zorg rondom de persoon wordt georganiseerd!
Ga hier naar de website