Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten tijdens de e-healthweek. Bekijk welke activiteiten er bij u in de buurt plaatsvinden en welke u wilt bezoeken.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 218 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
Anders

Zien, doen, ervaren

Informatiemarkt waar medewerkers, studenten, cliënten, mantelzorgers en overige belangstellenden kunnen kennismaken met innovatieve producten en werkwijzen. Leveranciers kunnen hun (nieuwe) producten ook pitchen

Naam De Zorggroep
Datum 30-01-2020
Locatie Auxiliatrixweg 35,
5900AR Venlo
Lees meer
Ziekenhuis

Digitaal, het nieuwe normaal?

Lunchgesprek over de vragen: Hoe gaat e-health de zorgverlening in het IJsselland Ziekenhuis veranderen? En wat betekent dit voor jou als medewerker?

Naam IJsselland Ziekenhuis
Datum 31-01-2020
Locatie Prins Constantijnweg 2,
2906ZC Capelle a/d IJssel
Lees meer
Anders

Online lancering vernieuwd Stappenplan Contractering

Steeds meer zorg verschuift van ziekenhuis naar huis. Dat vraagt om een innovatieve vorm van contracteren. Tijdens de Nationale e-healthweek publiceert VitaValley online het vernieuwde Stappenplan Contractering. Hierin staan stappen beschreven om de transitie van zorg naar huis structureel te bekostigen. Het stappenplan is ontstaan uit de bundeling van kennis, ervaringen en stappen van de partners van de Vitaal Thuis: Ziekenhuiszorg Thuis-coalitie.

Naam VitaValley
Datum 31-01-2020
Locatie Zonneoordlaan 17,
6718TK Ede
Lees meer
ICT & health

Uw Zorg online Challenge 2020

29 januari organiseren we de Uw Zorg online Challenge 2020, ons jaarlijks inspiratie- en netwerkevenement tijdens de eHealthweek. En, Pharmeon bestaat dan precies 20 jaar! Reden voor een extra feestelijke editie.

Naam Pharmeon
Datum 29-01-2020
Locatie Paasheuvelweg 25,
1105BP Amsterdam
Lees meer
Anders

Online ondersteuning bij kanker via Mijn OOK

Kom donderdag 30 januari 2020 langs in het OOK Centrum Rotterdam voor een eerste kennismaking met een nieuwe online omgeving, Mijn OOK; jouw persoonlijke omgeving voor optimale ondersteuning bij kanker.

Naam Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker (OOK)
Datum 30-01-2020
Locatie Maasstadweg 90,
3079DZ Rotterdam
Lees meer
Ziekenhuis

Met E-health grip op uw reuma

Uw bloedonderzoek en röntgenfoto’s zien er goed uit. Terwijl u éigenlijk tegen de reumatoloog wilt zeggen dat het helemaal niet goed gaat. U bent moe, kan niet meer werken en bent al dagen chagrijnig. Herkenbaar? Tijdens de e-Health informatiebijeenkomst op woensdag 29 januari 2020 vertellen zorgverleners van Reade hoe u met behulp van E-health toepassingen weer grip op uw reuma krijgt.

Naam Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie
Datum 29-01-2020
Locatie Dr. Jan van Breemenstraat 2,
1056AB Amsterdam
Lees meer
ICT & health

Tech it e-health

De techneuten van Tech- it willen graag laten zien welke mogelijkheden wij zoal hebben op het gebied van innovaties en technologieën, welk werk wij doen en bieden u graag hulp en adviezen aan om u verder te helpen.

Naam PSW
Datum 27-01-2020
30-01-2020
Locatie Spoorlaan Noord 2,
6042AA Roermond
Lees meer
Anders

Innovatiemarkt

Stap in een wereld van digitale zorg, eHealth en innovatie en laat je verwonderen door (zorg)robots, slimme toepassingen zoals een SmartGlass, Virtual Reality, Sensoren en vele andere innovaties. Surplus organiseert twee innovatiemarkten (28 en 30 januari 2020) om cliënten, mantelzorgers, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers te laten zien wat er gebeurt rond innovatie in de zorg én wat er nu al bij Surplus plaatsvindt.

Naam Surplus
Datum 30-01-2020
Locatie Kasteelweg 1,
4761BN Zevenbergen
Lees meer
ICT & health

Ynformed Masterclass: Data science en machine learning in de zorg

Wil je meer weten over wat data science en machine learning kan betekenen voor de zorg? Kom dan naar onze introductie masterclass op dinsdag 28 januari!

Naam Ynformed
Datum 28-01-2020
Locatie Stadsplateau 4,
3521AZ Utrecht
Lees meer

E-healthweek 2020 Doe mee!

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Tijdens de e-healthweek 2020 zetten we de volgende stap en hier hebben we u hulp bij nodig. We nodigen u dan ook uit om partner te worden en uw eigen activiteit te organiseren.

Activiteit aanmelden

ICT & Health openingsmanifestatie

E-healthweek 27 januari 2020

In samenwerking met ICT & Health vindt ook dit jaar weer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. Nu er vol wordt ingezet op meer regie voor de patiënt, staat de zorg voor een revolutionaire transitie: het traditionele paternalistische stelsel gaat over in een modern participatiesysteem, waarin zorgprofessionals en patiënten nauw samenwerken. Een all included zorgstelsel waarin zorg rondom de persoon wordt georganiseerd!
Ga hier naar de website