Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten tijdens de e-healthweek. Bekijk welke activiteiten er bij u in de buurt plaatsvinden en welke u wilt bezoeken.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 218 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
Anders

Demonstratie- & Beleefcafé Coloriet

Hoe kan zorgtechnologie helpen? Ervaar en beleef dit in de E-healthweek. Coloriet organiseert van 28 t/m 31 januari het ‘Demonstratie- & Beleefcafé’. Alle locaties in Dronten, Lelystad en Zeewolde doen mee. Iedere dag zijn we ergens anders.

Naam Coloriet de Hoven
Datum 28-01-2020
Locatie Het Ravelijn 181,
8233BK Lelystad
Lees meer
Onderwijs

HANDIG: technologische snufjes in de thuissituatie

Kennismakings- en ervaringsbijeenkomst project HANDIG: Hulp bij Alledaagse Noodzakelijke Dingen is Gemakkelijk. Welke technologische snufjes zijn werkzaam en zinvol in de specifieke individuele thuissituatie van mensen die wat vergeetachtig worden?

Naam Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Datum 28-01-2020
Locatie Ruitenberglaan 26 26,
6826CC Arnhem
Lees meer
Anders

Briljante Mislukkingen

In Nederland delen we liever onze succesverhalen dan onze leermomenten. En dat is zonde want het belemmert de innovatie.

Naam Instituut voor Briljante Mislukkingen
Datum 27-01-2020
Locatie Circusplein 50,
2586CZ Den haag
Lees meer
Anders

Zorgtechnologie in het Vechtdal

Zorgtechnologie in het Vechtdal is een samenwerkingsverband van regionale partijen die samen optrekken om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met digitale hulpmiddelen. In het kader van de landelijke e-healthWeek 2020 worden er drie activiteiten georganiseerd in het Vechtdal (Overijssel).

Naam Baalderborg Groep
Datum 30-01-2020
Locatie Van Reeuwijkstraat 50,
7731EH Ommen
Lees meer
Anders

Beleef de e-healthweek

Tijdens de landelijke e-healthweek organiseert de Antonius Zorggroep diverse evenementen. Zo is er een inspiratiemarkt waar we, samen met partners, mogelijkheden laten zien die inspireren en al worden toegepast. Daarnaast organiseren we diverse workshops rondom kansen en impact van e-health met keynotes van o.a. Philips VitalHealth, PostNL en Beter Dichtbij. Tijdens een speciale editie van het Programmacafé Antonius Thuis gaan we graag in discussie over de inzet van nieuwe technologie bij Juiste Zorg op de Juiste Plek.

Naam Antonius Zorggroep
Datum 28-01-2020
29-01-2020
Locatie Bolswarderbaan 1,
8601ZK Sneek
Lees meer
Ziekenhuis

Goed Fout - goed leren van fouten

Tijdens een interactieve sessie wordt ingegaan hoe we in OLVG kunnen leren van fouten.

Naam OLVG
Datum 30-01-2020
Locatie oosterpark - mauritskade 57,
1092AD am
Lees meer
Ziekenhuis

e-Health markt

In de centrale hal van het ziekenhuis is een scala aan aan digitale projecten te bewonderen. RKZ medewerkers en leveranciers laten zien wat zij op de afdelingen doen aan digitale zorg. Denk aan het gebruik van VR-brillen en thuismetingen via apps. Collega's, patiënten en bezoekers zijn welkom om langs te komen en zelf te ervaren wat e-Health voor ze kan betekenen!

Naam Rode Kruis Ziekenhuis
Datum 30-01-2020
Locatie Vondellaan 13,
1942LE Beverwijk
Lees meer
Ziekenhuis

E-healthmarkt

Een e-healthmarkt in de centrale hal van het ziekenhuis voor medewerkers, patienten en belangstellenden.

Naam IJssellandziekenhuis Capelle a/d IJssel
Datum 28-01-2020
Locatie Prins Constantijnweg 2,
2906ZC Capelle a/d IJssel
Lees meer
Anders

Workshop Big Data

Binnen St. Philadelphia Zorg werd 2 jaar geleden al volop gepraat over de mogelijkheden van Big Data. Was St. Philadelphia daar al klaar voor? Welk probleem lossen we op met deze nieuwe technologieën en voor wie?

Naam stichting Philadelphia Zorg
Datum 29-01-2020
Locatie Wijersstraat 1,
3811MZ Amersfoort
Lees meer

E-healthweek 2020 Doe mee!

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Tijdens de e-healthweek 2020 zetten we de volgende stap en hier hebben we u hulp bij nodig. We nodigen u dan ook uit om partner te worden en uw eigen activiteit te organiseren.

Activiteit aanmelden

ICT & Health openingsmanifestatie

E-healthweek 27 januari 2020

In samenwerking met ICT & Health vindt ook dit jaar weer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. Nu er vol wordt ingezet op meer regie voor de patiënt, staat de zorg voor een revolutionaire transitie: het traditionele paternalistische stelsel gaat over in een modern participatiesysteem, waarin zorgprofessionals en patiënten nauw samenwerken. Een all included zorgstelsel waarin zorg rondom de persoon wordt georganiseerd!
Ga hier naar de website