Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die tot nu toe zijn aangemeld. Heeft u zelf ook een activiteit? Meld deze dan snel aan! Bekijk welke activiteiten er op dit moment al in de week plaatsvinden ter inspiratie of wellicht voor een mogelijke samenwerking.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 192 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
Anders

TeaHealth

TeaHealth – Maak kennis met e-health, voor uzelf en een ander

Naam Zorg van Nu en KBO-PCOB
Datum 28-01-2020
Locatie Haringvliet 2,
3011TD Rotterdam
Lees meer
Anders

Demonstratie VR behandeling

De nieuwe behandelmethode YourSkills is onderdeel van een effectiviteitsonderzoek van de Universiteit Utrecht. Er wordt gebruikgemaakt van rollenspel of Virtual Reality (VR). Het onderzoek is gericht op de behandeling van gedragsproblemen op gebied van agressie.

Naam RIOzorg
Datum 29-01-2020
Locatie Van Asch van Wijckstraat 9,
3811LP Amersfoort
Lees meer
Anders

Innovatiemarkt

Stap in een wereld van digitale zorg, eHealth en innovatie en laat je verwonderen door (zorg)robots, slimme toepassingen zoals een SmartGlass, Virtual Reality, Sensoren en vele andere innovaties. Surplus organiseert twee innovatiemarkten (28 en 30 januari 2020) om cliënten, mantelzorgers, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers te laten zien wat er gebeurt rond innovatie in de zorg én wat er nu al bij Surplus plaatsvindt.

Naam Surplus
Datum 30-01-2020
Locatie Kasteelweg 1,
4761BN Zevenbergen
Lees meer
Ziekenhuis

Met E-health grip op uw reuma

Uw bloedonderzoek en röntgenfoto’s zien er goed uit. Terwijl u éigenlijk tegen de reumatoloog wilt zeggen dat het helemaal niet goed gaat. U bent moe, kan niet meer werken en bent al dagen chagrijnig. Herkenbaar? Tijdens de e-Health informatiebijeenkomst op woensdag 29 januari 2020 vertellen zorgverleners van Reade hoe u met behulp van E-health toepassingen weer grip op uw reuma krijgt.

Naam Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie
Datum 29-01-2020
Locatie Dr. Jan van Breemenstraat 2,
1056AB Amsterdam
Lees meer
Anders

E-health Infomarkt

Ontdek en ervaar zelf wat e-health voor zorgprofessionals en zorgconsumenten kan doen. Maak kennis met nieuwe technologie voor onder andere revalidatie, GGZ, ouderenzorg, jeugdzorg en langer zelfstandig wonen.

Naam Roessingh, Centrum voor Revalidatie
Datum 28-01-2020
Locatie Roessinghsbleekweg 33,
7522AH Enschede
Lees meer
Anders

Online lancering vernieuwd Stappenplan Contractering

Steeds meer zorg verschuift van ziekenhuis naar huis. Dat vraagt om een innovatieve vorm van contracteren. Tijdens de Nationale e-healthweek publiceert VitaValley online het vernieuwde Stappenplan Contractering. Hierin staan stappen beschreven om de transitie van zorg naar huis structureel te bekostigen. Het stappenplan is ontstaan uit de bundeling van kennis, ervaringen en stappen van de partners van de Vitaal Thuis: Ziekenhuiszorg Thuis-coalitie.

Naam VitaValley
Datum 31-01-2020
Locatie Zonneoordlaan 17,
6718TK Ede
Lees meer
Ziekenhuis

UMCG eHealthweekevenement

Maak kennis met UMCG's nieuwe innovatiefunctie Patient Centered (PACE) Innovation & Connected Care!

Naam Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)
Datum 28-01-2020
Locatie Hanzeplein, UMCG, Centrum 1, Universitair Medisch Centrum Groningen,
9713 GZ Groningen
Lees meer
Anders

FAIRstival

Op het Health-RI congres 2020 vindt dit jaar het FAIRstival plaats: Dé gelegenheid om met anderen ervaringen uit te wisselen over het toepassen van de FAIR data principes en de Personal Health Train.

Naam Health-RI
Datum 30-01-2020
Locatie Dichterswijk, Utrecht Jaarbeurs,
3527KW Utrecht
Lees meer
Anders

E-healthweek Omringlocatie Sorghvliet

Demo van diverse zorg ondersteunende technologieën, zoals sensortechnologie, smart glass, Medido, Qwiek Up, etc. Medewerkers van Omring geven uitleg en delen hun ervaringen.

Naam Omring
Datum 27-01-2020
30-01-2020
Locatie Sorghvlietlaan 50,
1619XC Andijk
Lees meer

E-healthweek 2020 Doe mee!

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Tijdens de e-healthweek 2020 zetten we de volgende stap en hier hebben we u hulp bij nodig. We nodigen u dan ook uit om partner te worden en uw eigen activiteit te organiseren.

Activiteit aanmelden

ICT & Health openingsmanifestatie

E-healthweek 27 januari 2020

In samenwerking met ICT & Health vindt ook dit jaar weer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. Nu er vol wordt ingezet op meer regie voor de patiënt, staat de zorg voor een revolutionaire transitie: het traditionele paternalistische stelsel gaat over in een modern participatiesysteem, waarin zorgprofessionals en patiënten nauw samenwerken. Een all included zorgstelsel waarin zorg rondom de persoon wordt georganiseerd!
Ga hier naar de website