Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten tijdens de e-healthweek. Bekijk welke activiteiten er bij u in de buurt plaatsvinden en welke u wilt bezoeken.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 218 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
ICT & health

Lunchevent BeterDichtbij bij Gelre ziekenhuizen Zutphen

Hoe zetten uw collega’s BeterDichtbij in voor eenvoudig contact met uw patiënten? Waar besparen zij tijd en verdiepen ze hun consults? Wat kunt u doen om digitaal contact in uw dagelijkse praktijk nog makkelijker te maken? En welke ontwikkelingen staan op stapel bij BeterDichtbij in de road map van 2020? Speciaal voor u biedt BeterDichtbij dit jaar een lunchevent aan, tijdens de E-Healthweek 2020. U bent daarbij van harte uitgenodigd op maandag 27 januari van 12.45 t/m 13.30 uur in Gelre ziekenhuizen Zutphen

Naam BeterDichtbij
Datum 27-01-2020
Locatie Den Elterweg 77,
7207AE Zutphen
Lees meer
Anders

E-healthweek Omringlocatie Sorghvliet

Demo van diverse zorg ondersteunende technologieën, zoals sensortechnologie, smart glass, Medido, Qwiek Up, etc. Medewerkers van Omring geven uitleg en delen hun ervaringen.

Naam Omring
Datum 27-01-2020
30-01-2020
Locatie Sorghvlietlaan 50,
1619XC Andijk
Lees meer
Preventie

E-health, wat kun je ermee | Workshop

Dankzij e-health of online zelfzorg kun je heel veel functies van je lichaam zelf meten en in de gaten houden. Dat scheelt bijvoorbeeld controles in het ziekenhuis of bij de dokter. Nog belangrijker is dat je dankzij e-health zelf meer grip hebt op je gezondheid of ziekte. Daarover gaat de workshop ‘E-health, wat kun je ermee?’ op vrijdag 31 januari van 19.00 tot 20.30 uur in buurthuis de Meerpaal in Ede, een gratis te bezoeken evenement van Icare Ledenvereniging en Zorgcentrale Noord (ZCN). Iedereen is van harte welkom.

Naam Icare Ledenvereniging
Datum 31-01-2020
Locatie Industrieweg 1,
6717EL Ede
Lees meer
Ziekenhuis

Demo Friday

De Sint Maartenskliniek geeft een demo van een aantal app's en VR-toepassingen: Medi & Seintje, Jicht app, Dr bart app, VR4Pain, VR4Rehab en nog een nieuwe verrassing.

Naam Sint Maartenskliniek
Datum 31-01-2020
Locatie Hengstdal 3,
6574NA Ubbergen
Lees meer
Ziekenhuis

E-health- en Innovatiemarkt

Tijdens de e-health- en innovatiemarkt in Isala in Zwolle laten we een aantal innovaties en e-health oplossingen zien. Zo demonstreert de IC de zogenaamde Eyewriter. Een mooie uitvinding voor patiënten die in het ziekenhuis liggen en niet kunnen praten. Om patiënten meer te laten bewegen wordt veel gebruikt van een hometrainer met iPad. Fiets mooie routes, maar wel in de veilige omgeving van het ziekenhuis. Daarnaast vragen we patiënten, bezoekers en medewerkers om hun ideeën over ziekenhuiszorg van de toekomst met ons te delen. En er is nog veel meer. Kom langs! U bent van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur in Isala Zwolle (begane grond tussen vlinder 2 en vlinder 3).

Naam Isala
Datum 29-01-2020
Locatie Dokter van Heesweg 2,
8025AB Zwolle
Lees meer
Preventie

Zorginnovatieprijs Pitch

Jaarlijks worden vele innovaties ontwikkeld voor toepassing in de zorg. Niet allemaal bereiken ze daadwerkelijk de markt. Het CIC volgt deze ontwikkelingen en geeft kansrijke innovaties een podium.

Naam Care Innovation Center
Datum 28-01-2020
Locatie Oostelijke Havendijk 13,
4704ad Roosendaal
Lees meer
Huisartsen

Digitaal sterker voor burgers gemeente Monterland

Juist voor de mensen die niet zo veel met computers hebben (ouderen, laaggeletterden bijvoorbeeld) houden we deze middag. Het wordt georganiseerd door de bibliotheek Montferland, Welcom en seniorencontact samen met Bart Timmers van Huisartsenpraktijk Timmers & de Roo.

Naam Huisartsenpraktijk Timmers & de Roo
Datum 28-01-2020
Locatie Willem van den Berghstraat 1,
7041CW 's-Heerenberg
Lees meer
Onderwijs

Meer impact op leefstijlverandering

Gezond leven en een gezonde leefstijl is voor iedereen belangrijk. Maar een verandering van leefstijl gaat over het algemeen niet zonder slag of stoot. Het blijft vaak een uitdaging om (vastgeroeste) gewoontes duurzaam te veranderen. Hoe kan de inzet van een app hieraan bijdragen? Welke overtuigende elementen in een app werken wel of juist niet bij het teweeg brengen van een gedragsverandering?

Naam Inholland
Datum 31-01-2020
Locatie Wildenborch 6,
1112XB Diemen
Lees meer
Apotheker

Gebruik MedGemak App

Patienten helpen met de installatie van de MedGemak App en direct de meerwaarde laten zien.

Naam Apotheek Wassenaar
Datum 28-01-2020
Locatie Monnickskamp 3,
1273JP Huizen
Lees meer

E-healthweek 2020 Doe mee!

Onze ambitie? E-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. Tijdens de e-healthweek 2020 zetten we de volgende stap en hier hebben we u hulp bij nodig. We nodigen u dan ook uit om partner te worden en uw eigen activiteit te organiseren.

Activiteit aanmelden

ICT & Health openingsmanifestatie

E-healthweek 27 januari 2020

In samenwerking met ICT & Health vindt ook dit jaar weer de ICT&health Openingsmanifestatie plaats. Nu er vol wordt ingezet op meer regie voor de patiënt, staat de zorg voor een revolutionaire transitie: het traditionele paternalistische stelsel gaat over in een modern participatiesysteem, waarin zorgprofessionals en patiënten nauw samenwerken. Een all included zorgstelsel waarin zorg rondom de persoon wordt georganiseerd!
Ga hier naar de website