Samen e-Health verder tot bloei brengen? Kom naar de Weekonnect

Geplaatst op February 27, 2018

weekonnect2.png

Dankzij digitale zorg krijgen mensen meer regie over hun eigen gezondheid en kunnen zorgprofessionals de beste zorg leveren op de juiste plek, op het juiste moment. Digitale zorg komt pas echt tot bloei als we in staat zijn om veilig en betrouwbaar gegevens uit te wisselen. Hoe doe je dat en vooral hoe doen we dat samen? Je ontdekt het tijdens de Weekonnect van 17-19 april in de Fokker terminal Den Haag.

De Weekonnect is een driedaags evenement voor bestuurders, (ICT)managers, adviseurs, informatie-experts bij zorginstellingen, softwareleveranciers, overheden, verzekeraars, start-ups en adviesbureaus die samen willen bouwen aan een duurzaam informatiestelsel in de zorg. De sessies gaan over gegevens eenduidig en aan de bron vastleggen en informatie veilig, gestandaardiseerd en met borging van privacy uitwisselen. Ook is er aandacht voor het inrichten van organisatieprocessen op zo’n manier dat implementatie en opschaling gemakkelijker wordt. De vele praktijkvoorbeelden uit de zorg en inspiratie uit andere sectoren, helpen jou een stap verder op jouw missie naar de best mogelijke zorg!

De gratis registratie voor de Weekonnect is nu geopend. Ben jij er ook bij? Je kunt je hier inschrijven voor één of meerdere dagen.

Zie ook: www.weekonnect.nl / Twitter: @weekonnect