Openingsmanifestatie e-healthweek 2019!

Geplaatst op September 06, 2018

icthealth.png

Ook in de zorg wordt digitaal het nieuwe normaal: ICT gaat de menselijke zorg breed ondersteunen. Dat is de overtuiging van zorgministers Hugo de Jonge en Bruno Bruins en staatssecretaris Paul Blokhuis. Net een half jaar uit de startblokken blijken ze goed op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van e-health in de zorg. Ze zijn bereid de handen uit de mouwen te steken als het gaat om het stimuleren van innovaties en de implementatie daarvan in de praktijk.

E-healthweek 2019 – Openingsmanifestatie

Van 21 tot en met 26 januari organiseert het ministerie van VWS de nationale e-healthweek. ICT&health organiseert op 21 januari 2019 hiervoor de openingsmanifestatie. Een dag waar zorgorganisaties die bijdragen aan de e-healthweek ruimte krijgen om hun doelen te ventileren, bestaande ontwikkelingen te duiden en kennis te delen. Aansluitend krijgen alle zorgorganisaties die deelnemen het hele jaar de ruimte om via het off- en online platform van ICT&health over hun ontwikkelingen te publiceren.

Denk en doe mee!

Het inrichten van de openingsmanifestatie is reeds gestart. Wilt u met uw zorgorganisatie onderdeel van het programma uitmaken? En/of wilt u een onderwerp insturen waarover u tijdens openingsmanifestatie graag wordt geïnformeerd? Stuur dan een e-mailbericht aan: redactie@icthealth.nl

Bezoekers

Tijdens de ICT&health Conferentie van 22 juni hebben vele professionals zich reeds ingeschreven voor deelname aan de ICT&health openingsmanifestatie op 21 januari. Overige geïnteresseerde kunnen zich nu inschrijven via het registratieformulier.