E-healthweek 2019 app

Geplaatst op January 18, 2019

app.jpg

Net als vorig jaar is er ook voor deze e-healthweek door Games for Health een app ontwikkeld waarmee je de activiteiten kunt bekijken, inchecken en beoordelen. De app is te downloaden in de appstore met de zoekterm ‘e-healthweek’.

De app kent een aantal functionaliteiten: een landkaart waarop je een activiteit kunt zoeken en vervolgens kunt inchecken. Bij het uitchecken kun je aangeven in hoeverre je de activiteit inspirerend vond. De meest inspirerende activiteit wordt na de week beloond met een prijs. De winnaar hiervan wordt in onze volgende partnerupdate bekend gemaakt. Daarnaast kun je in de app zien hoeveel bezoekers zijn ingecheckt en welke activiteit het beste scoort op bezoekersaantal en beoordeling. Tot slot is er een directe link met de website zodat je alle activiteiten vanuit één plek kunt bekijken. Vanaf komende zaterdag staat de nieuwste release in de appstore. We waarderen het dat Games for Health op deze manier weer een bijdrage levert aan de e-healthweek.

Over Games for Health

Games for Health Europe Foundation is een professionele organisatie op het gebied van toegepaste games voor gezondheid in Europa. Het doel is om gametechnologie te ontwikkelen die de gezondheid en het brengen van gezondheidszorg verbeteren.

Activiteit tijdens de week

Games for Health heeft ook zijn eigen activiteit georganiseerd. Bekijk onderstaand filmpje en bezoek de website voor meer informatie.