Wie krijgt de meeste patiënten/cliënten online?

Geplaatst op December 21, 2017

Contest 26-12-2016 tot 26-01-2018: Welk portaal krijgt de meeste nieuwe aanmeldingen?


PAZIO is een overkoepelend e-health portaal waarin online diensten van meerdere zorg- en welzijnsorganisaties worden samengevoegd voor de burger. Daarmee creëren we één veilige toegang tot online zorg- en welzijnsdiensten. In het kader van de e-health week 2018 organiseren wij een e-health contest omdat we achter het stimuleren van de zelfredzaamheid van consumenten staan.

In de periode 26 december 2017 tot 26 januari 2018 gaan we meten welke portalen de meeste nieuwe aanmeldingen hebben. Omdat we een week niet voldoende vinden, gaan wij dus voor een hele e-health maand! We schrijven deze contest uit omdat we geloven dat het stimuleren van het gebruik van de online diensten grotendeels bij de zorgprofessional ligt.

Het portaal met de meeste nieuwe aanmeldingen in deze periode krijgt van PAZIO een geheel verzorgde lunch op locatie. Natuurlijk e-health verantwoord. We bieden de zorg- en welzijnsorganisaties verschillende tips aan om hun patiënten/cliënten ‘online’ te krijgen. Zo biedt het portaal de mogelijkheid tot het maken van een afspraak, het indienen van een eConsult of het inzien van lab-uitslagen.

Naam organisatie:
PAZIO
Datum:
26 januari 2018
Dagdeel:
Ochtend, Middag

Locatie:
Groenekanseweg 70,
De Bilt, Utrecht
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Ja
Website event:
E-mailadres contactpersoon: