Webinar ‘Hoe houd je zorg op afstand persoonlijk?’

Geplaatst op January 10, 2019

Webinar-Medicinfo.jpg

Ervaringen uit de praktijk en succesfactoren bij persoonlijke begeleiding op afstand.


Om een goede en persoonlijke zorg op afstand te bieden zijn twee succesfactoren onlosmakelijk met elkaar verbonden: een goed totaalconcept en een persoonlijke benadering. Vanuit de ervaringen van Medicinfo met diverse e-health toepassingen vertellen we in dit webinar in een half uur wat een goed totaalconcept maakt en hoe je, ook al is het op afstand, door een persoonlijke benadering toch dichtbij de patiënt kan staan.

E-health oplossingen die in het webinar worden besproken zijn onder andere: gezondheidslijnen en gezondheids apps als “App de Vakantiedokter” en een dienst waarbij medisch specialisten op afstand patiënten helpen die met vragen zijn blijven zitten na een bezoek aan hun eigen specialist.

We bespreken wie er vooral gebruik maken van deze diensten, via welke (online) kanalen en met wat voor vragen patiënten onze verpleegkundigen en specialisten benaderen. Ook de lessen die we daarbij hebben geleerd komen aan bod: waar kan je mensen op afstand mee helpen en waarmee niet? Hoe zorg je dat mensen er ook daadwerkelijk gebruik van gaan maken en dat ze de juiste verwachtingen hebben van een dienst. De kritische vragen gaan we ook niet uit de weg: ga je met dit soort diensten niet op de stoel van de zorgverleners zitten en dragen deze diensten wel bij aan een daadwerkelijke vermindering van het zorggebruik?

Huisarts Jacqui van Kemenade, tevens betrokken bij de ontwikkeling van de diensten van Medicinfo en Jasper van Bladel, product manager bij Medicinfo zijn de sprekers tijdens dit webinar.

Schrijf je nu in voor het gratis webinar op dinsdag 22 januari om 12:00 op
https://medicinfo.nl/webinar-hoe-houd-je-zorg-op-afstand-persoonlijk/

Naam organisatie:
Medicinfo
Datum:
22 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
12:00

Locatie:
Dr. Anton Philipsweg 31,
Tilburg, Noord-Brabant
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Ja
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: