Webinar als onderdeel van online coaching?

Geplaatst op January 17, 2019

AdobeStock_132932237_verschillende_gezichten_MdP_190116_114459.jpeg

Gratis thema webinar: Groeien als mens: wat is daar voor nodig?


Online coaching heeft vele mogelijkheden. Technische oplossingen zorgen ervoor dat er een gevoel van nabijheid gecreëerd wordt. Het is daardoor toch mogelijk rapport te maken. Ook webinars zouden een rol kunnen spelen in het opbouwen van een werkrelatie met een cliënt. Met name door het geven van informatie over interessante thema's of het te gebruiken voor een community bijeenkomsten. Tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen. Meestal kun je achteraf de opname van het webinar bekijken. Op de online 'coachingswinkel' van GGzE, www Welshop.nl kun je in de toekomst ook webinars gaan volgen, dit webinar is daarin een eerste stap.

In het kader van de e-Healthweek biedt GGzE je een webinar aan over het ontstaan van je persoonlijkheid en jouw basisbehoeften. Het is gratis ,maar registreren is wel nodig.

Groeien als mens: wat is daar voor nodig?
Ieder mens wordt geboren met een bepaalde aanleg. De één is wat drukker en nieuwsgieriger, de ander wat kalmer en terughoudender. De omgeving van het kind zal tegemoet moeten komen aan bepaalde behoeften wil het kind kunnen uitgroeien tot een gezonde volwassene.
Daar waar je in het leven niet altijd datgene hebt gekregen wat je echt nodig had, kunnen op latere leeftijd pijnpunten ontstaan. Het gedrag wat je inzet om de vervelende gevoelens te vermijden lijkt dan te helpen maar maakt het soms alleen maar erger.

Wil jij weten hoe persoonlijkheid ontstaat en welke rol basisbehoeften hierin spelen? Dan gaat dit webinar je zeker antwoorden geven.

Het webinar wordt verzorgd door Saskia de Koning en Bas van Oosterhout beide klinisch psycholoog bij GGzE.

Naam organisatie:
GGzE
Datum:
23 januari 2019
Dagdeel:
Ochtend
Tijd:
10.00-10.30 uur

Locatie:
Dr. Poletlaan 39,
Eindhoven, Noord-Brabant
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Ja
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: