Vitaliteitsevenement071

Geplaatst op December 15, 2017

Evenement om breed inspiratie op te doen ten aanzien van het thema Vitaliteit binnen de regio 071


Wil je je eigen vitaliteit checken of als organisatie graag iets met het thema vitaliteit doen? Of ben je benieuwd welke producten of diensten er op dit gebied in ontwikkeling zijn? Kom dan naar het Vitaliteitsevent, DE plek om inspiratie op te doen op het gebied van vitaal werken, wonen en studeren binnen de regio 071!

Brainfood, Move your Body & Vitaliteitsfestival
Op het Vitaliteitsevent is van alles te doen en te beleven. Heb je met met behulp van Brainfood genoeg inspirerende lezingen en workshops op het gebied van vitaliteit en e-health gehad en zin om te bewegen? Doe dan mee aan de Move Your Body-activiteiten! Tussendoor krijg je op het Vitaliteitsfestival de mogelijkheid om kennis te maken met diverse zorgondernemers en professionals die hun producten of diensten op het gebied van vitaliteit aanbieden of graag samen met jou verder ontwikkelen. Een mooie kans om eindelijk eens die vitaliteits- en health checks te doen en erachter te komen hoe vitaal je daadwerkelijk bent!

Meer weten?
Wil je op de hoogte blijven over de verdere invulling van het programma? Laat je gegevens dan achter via https://www.hsleiden.nl/centrum-voor-vitaliteit/agenda/vitaliteitsevent , en wij zorgen dat je alle relevante informatie over het event ontvangt.

Naam organisatie:
Centrum voor Vitaliteit
Datum:
22 januari 2018
Dagdeel:
Middag
Tijd:
10:30u - 16:00u hele dag inloop mogelijk

Locatie:
Zernikedreef 11,
Leiden, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: