Videoblogs

Geplaatst op January 04, 2019

header_vragenlijsten02.jpg

Zorgprofessionals over hun ervaring met Online Hulpverlenen


Laat je inspiren over de inns en outs van Online Hulpverlening. Elke dag in de e-Healthweek publiceren we een videoblog op onze website en via Social Media. Ervaringsdeskundigen vertellen kort hun ervaring met Online Hulpverlenen.

Live Chat
Waarom kiezen er juist in deze tijd zoveel jongeren en hulpvragers voor om anonieme een veelal diepgaand chatgesprek te hebben met een ervaringsdeskundige of zorgprofessional? Of wat is van belang bij de scholing van chatagents ten aanzien van het kunnen bieden en toepassen van deze vorm van online hulp?

eHealth
Wat is nu daadwerkelijk de meerwaarde van inzet van blended zorg voor zorgprofessionals? Wees eerlijk, zoveel succesverhalen horen we niet. Welke uitdaging gaf het om eHealth daadwerkelijk af te stemmen op de doelgroep of om eHealth te borgen in de organisatie?

eLearning
Welke invloed heeft de inzet van digitale module(s) gehad op de livetrainingen die je verzorgt? En hoe heb je (offline) content voor trainingen of vragenlijsten vertaald naar online varianten die geschikt zijn voor jouw doelgroep?

Zomaar een aantal vragen die we hebben voorgelegd aan zorgprofessionals die Serviant software gebruiken. Het inspireert ons om vanuit onze visie op het welzijn van mensen te blijven innoveren in doeltreffende en toegankelijke software!

Naam organisatie:
Serviant
Datum:
21 januari 2019
Datum:
22 januari 2019
Datum:
23 januari 2019
Datum:
24 januari 2019
Datum:
25 januari 2019
Datum:
26 januari 2019

Locatie:
Ridderpoort 38,
Ridderkerk, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Nee
Online event:
Ja
Website event:
E-mailadres contactpersoon: