Van Slimme Sensoren tot Fietslabyrint

Geplaatst op December 18, 2018

aangezicht.png

Verpleeghuis de Herik heet u donderdag 24 januari van harte welkom om tijdens een open ochtend.


Verpleeghuis de Herik te Borger heet u donderdag 24 januari van harte welkom om tijdens deze open ochtend onze mooie technologische producten uit te proberen. Ook de Slimme sensoren komen aan bod. Heeft u vragen, wij gaan graag met u in gesprek. Hieronder volgt een opsomming van de producten die wij binnen verpleeghuis de Herik gebruiken.

Slimme Sensoren
Woonzorgcentrum de Herik in Borger is gemoedelijk, kleinschalig en overzichtelijk. In de Herik wonen mensen met dementie. Icare kiest ervoor om de verpleeghuiszorg in deze locatie te ondersteunen met de inzet van slimme sensoren. De innovatieve techniek biedt veel voordelen. Het draagt bij aan het borgen van een goede kwaliteit van zorg, meer privacy, rust en grotere bewegingsvrijheid voor de bewoners én ondersteuning van medewerkers. Icare wil hiermee de toon zetten voor al haar verpleeghuislocaties en een voorbeeld zijn voor andere organisaties. “We zijn er trots op dat we dit project in de Herik mogen opstarten! ”, zegt Esther Zagers, projectleider en beleidsmedewerker van Icare. “We delen graag de kennis die wij hiermee in de Herik opdoen.”

www.qwiek.eu
De Qwiek.up is een bewezen effectief product, gebruiksvriendelijk, van hoge kwaliteit en duurzaam. De Qwiek.up heeft een groot scala aan content (losse belevingsmodules) dat speciaal voor de doelgroep ontwikkeld is en constant blijft groeien.Ook eigen foto’s of video’s kunnen eenvoudig in een diashow met begeleidende muziek worden afgespeeld.

www.fietslabyrint.nl
Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op kruispunten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil. Meer dan 250 fietsroutes in binnen- en buitenland zorgen voor grenzeloos fietsplezier!

www.BelefenisTafel.nl
De BelevenisTafel biedt bewoners van woonzorginstellingen ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen. Bovendien helpt de software de apathie die kan optreden bij dementerende ouderen te doorbreken.

Naam organisatie:
Icare V&V, Locatie verpleeghuis de Herik te Borger
Datum:
24 januari 2019
Dagdeel:
Ochtend
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie:
Grote Brink 2i,
Borger, Drenthe
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
h.gorter@icare.nl
Website event:
E-mailadres contactpersoon: