Ga naar inhoud

Uw Zorg online Challenge 2020

29 januari organiseren we de Uw Zorg online Challenge 2020, ons jaarlijks inspiratie- en netwerkevenement tijdens de eHealthweek. En, Pharmeon bestaat dan precies 20 jaar! Reden voor een extra feestelijke editie.

Uit recente rapporten van Nictiz/Nivel , CZ en Pharmeon blijkt een groot draagvlak voor digitale zorg onder zorgverleners en zorggebruikers. Het gebruik stijgt, mede doordat u eHealth steeds meer onderdeel maakt van uw zorg.

Tijdens de Challenge delen zorgverleners, zorggebruikers en eHealthexperts best practices en ervaringen om samen zorg online op te schalen. Centraal dit jaar staan de thema’s online dossierinzage (OPEN) en de opkomst van Persoonlijke Gezondheidsomgevingen (PGO’s).

We reiken de Uw Zorg online award 2020 uit aan de zorgpraktijk en regio met de meest actieve online patiënten.

Programma

15:00u – 18:00u Lezingen en workshopsWorkshops over o.a. juridisch en praktische aspecten van online dossierinzage, eHealthimplementatie voor regio’s en individuele praktijken. Bijdragen van o.a NHG, OPEN, VVAA , zorggroepen en zorgpraktijken. Het volledige programma maken we binnenkort bekend.

18:00u – 22:00u Receptie – 20 jaar Pharmeon Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum sluiten we de dag feestelijk af met een receptie met diner, entertainment en de uitreiking van de Uw Zorg online award aan de meest online zorgpraktijk en regio van Nederland.AwardDe Uw Zorg online award gaat naar de zorgpraktijk en regio die het afgelopen jaar de meeste online gebruikers hadden of de snelste groei realiseerden. Wilt u als praktijk of als regionaal samenwerkingsverband deelnemen aan deze award? Bekijk de voorwaarden of meld u aan.

Voor wie?
De Challenge is voor klanten en relaties van Pharmeon en haar business partners: zorgverleners, ICT beleidsmedewerkers, projectleiders, bestuurders en regionale samenwerkingsverbanden uit de zorg die hun kennis willen delen en verdiepen op gebied van online zorg implementatie.

Activiteit informatie

Naam organisatie Pharmeon
Type organisatie ICT & health
Datum
29-01-2020
15:00u - 20:00u
Locatie Paasheuvelweg 25,
1105BP, Amsterdam
Contactpersoon A. Blom
Telefoonnummer: 0206500100
E-mailadres: a.blom@pharmeon.nl
Online event Ja
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom
André Blom
Paasheuvelweg 25
a.blom@pharmeon.nl
Aanmelden verplicht https://pharmeon.nl/contact/aanmelden-event/
Website https://pharmeon.nl/uw-zorg-online-challenge-2020/