Uw Zorg online challenge 2019

Geplaatst op November 12, 2018

Uw-Zorg-online-challenge-2019-Ehealthweek.jpg

Inspiratie-evenement om samen uw zorg online beter bereikbaar te maken!


Op 23 januari 2019 vindt opnieuw de Uw Zorg online challenge plaats tijdens de landelijk eHealthweek 2019. Als online partner voor ruim 3500 zorgverleners in de eerstelijnszorg organiseren wij dit inspiratie-evenement in samenwerking met partners en gebruikers van onze oplossingen om samen zorg online beter bereikbaar te maken.

Uitdagingen
De challenge staat in het teken van verhogen van adoptie van eHealth met dit jaar bijzondere aandacht voor PGO, online dossierinzage en het beter toegankelijk maken van online zorg voor gebruikers met beperkte gezondheidsvaardigheden. Tijdens het event delen zorgverleners, regio’s en eHealth experts best practices en ervaringen en inspireren elkaar bij het online brengen van zorg. Laat u plenair updaten over ontwikkelingen als OPEN, MedMij en WCAG of neem deel in één van workshops voor regio’s of individuele praktijkhouders die willen starten met eHealth of hun kennis willen verdiepen.


Tijdens de e-healthweek zetten we online actieve gebruikers graag extra in het zonnetje met de Uw Zorg online award. Deze award gaat naar de zorgpraktijk die afgelopen jaar de meeste gebruikers van online diensten had of de snelste groei realiseerde. Wilt u meedingen naar de award? Lees meer op onze website.

Naam organisatie:
Pharmeon
Datum:
23 januari 2019
Dagdeel:
Middag, Avond
Tijd:
16.00u - 20.00u

Locatie:
Paasheuvelweg 25,
Amsterdam, Noord-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: