Ga naar inhoud

TeaHealth – Maak kennis met e-health, voor uzelf en een ander

Met digitale toepassingen in de zorg (e-health) kunt u zelf aan uw eigen gezondheid werken. Waar u vroeger lang in de wachtkamer van de dokter moest zitten, kunt u nu met deze toepassingen al heel veel zelf. Denk hierbij aan het zelf meten van de bloeddruk of het maken van een hartfilmpje.

Ook zijn er veel apps die ondersteuning thuis kunnen bieden. Met een voedingsdagboek en een stappenteller houdt u bijvoorbeeld grip op uw eigen gewicht en vitaliteit. De komende maanden organiseert Zorg van Nu van het ministerie van VWS in samenwerking met KBO-PCOB en regionale partners op 10 locaties in het land TeaHealth-bijeenkomsten. Een gratis High Tea met lekkere sandwiches en leuke, laagdrempelige uitleg over e-health. Tijdens deze bijeenkomst staat kennismaking met de digitale mogelijkheden voor gezondheid, veiligheid en comfort in en om het huis centraal. U bent van harte welkom tijdens deze TeaHealth-bijeenkomst, waar u zelf met uw tablet of smartphone aan de slag gaat met e-health. Bent u iemand die digitaalvaardig is en vindt u het leuk om anderen te helpen? Kom dan zeker langs bij Teahealth. We geven graag aanvullende informatie zodat u zelf een TeaHealth kunt organiseren in uw regio. De TeaHealth is gratis, goed bereikbaar maar de plaatsen zijn beperkt. U kunt zich aanmelden door op de groene registreer knop te klikken rechtsboven aan deze pagina. Als u graag taarten of koekjes bakt, dan bent u van harte uitgenodigd om deze mee te nemen tijdens de TeaHealth.

Activiteit informatie

Naam organisatie Zorg van Nu en KBO-PCOB
Type organisatie Overheid
Datum
30-01-2020
11:00 - 16:00
Middag
Locatie Laban Deurloostraat 19,
4694BP, Scherpenisse
Contactpersoon Esther Luijk
Telefoonnummer: 06-15449487
E-mailadres: e.luijk@minvws.nl
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom Nee
Aanmelden verplicht https://www.eventbrite.nl/e/tickets-teahealth-maak-kennis-met-e-health-voor-uzelf-en-een-ander-85638835061
Website https://www.eventbrite.nl/e/tickets-teahealth-maak-kennis-met-e-health-voor-uzelf-en-een-ander-85638835061