Rondetafelgesprek Bewustwording Eigen Regie

Geplaatst op November 25, 2017

Een open gesprek met stakeholders uit politiek, zorg, belangenverenigingen, ondernemers en investeerders over Eigen Regie in thuishulp en -zorg.


Tijdens de eHealth week 2018 willen we het gesprek voeren over Eigen Regie en zelfredzaamheid van burgers en onze samenleving. Wat is Eigen Regie en hoever reikt het of kan het reiken? Is de burger zich voldoende bewust van wat overheden van hem of haar verwachten? Wat zijn consequenties en kansen? Wie is verantwoordelijk voor het slagen van de transitie van een verzorgingsstaat naar een participatiesamenleving? Hebben systeempartijen in de zorg een taak of verantwoordelijkheid of is de burger nu echt aan zet? Met een compact gezelschap van stakeholders gaan we hierover met open vizier het gesprek aan en hopen we op antwoorden, nieuwe inzichten en inspiratie. En natuurlijk bewustwording!

Het rondetafelgesprek wordt georganiseerd door het Seniorenkwartet, een informele samenwerking van 4 sociale ondernemers Wijzelf.nl, Dinst.nl, Woonz.nl en AllesZelf.nl. Deelname aan het rondetafelgesprek is op uitnodiging van de organisatie. Media zijn van harte uitgenodigd om verslag te doen.

Namens de sociale ondernemers: Wijzelf.nl  Dinst.nl  Woonz.nl  AllesZelf.nl

Naam organisatie:
Seniorenkwartet
Datum:
25 januari 2018
Dagdeel:
Middag
Tijd:
16.00 - 18.00

Locatie:
Riviervismarkt 5,
Den Haag, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: