Regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2019 i.s.m. ahti Connect & Zorg2025

Geplaatst op December 20, 2018

Knipsel.png

ahti Connect gecombineerd met de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs 2019


Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn? Kom dan op 24 januari naar een speciale editie van ahti Connect met als thema: ‘Zorg en innovatie, een onmogelijke combinatie?’ Dit keer zal het gecombineerd worden met de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019, gezamenlijk georganiseerd door de Zorg2025 partners: de Amsterdam Economic Board, SIGRA, Rabobank Amsterdam, de Kamer van Koophandel en ahti. Dit alles vindt plaats van 15:30 – 19:00 in het Amsterdam Health & Technology Center (AHTC) aan de Paasheuvelweg 25 te Amsterdam.

Het programma
Wij starten met de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs 2019: Drie tot vijf ondernemers pitchen hun innovatie aan de vakjury en het publiek. Daarna volgt ahti Connect, waarin de sprekers de uitdagingen van innovatie in de zorg bespreken vanuit verschillende invalshoeken. Tot slot volgt de ontknoping van de voorronde met de verkiezing van de regionale winnaar en de wildcard die het publiek mag kiezen. We sluiten af met een netwerkborrel.

Kom je ook?
Toegang voor dit event is gratis. Let op: Het event is in het Nederlands. Meer informatie en aanmelden via Eventbrite! Wij zien je graag op donderdag 24 januari! Locatie: AHTC, the Amsterdam Venture Studios - The Garden in Toren C5.

Naam organisatie:
Amsterdam health & technology institute
Datum:
24 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
15:30 - 19:00

Locatie:
Paasheuvelweg 25 ,
Amsterdam, Noord-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: