Ga naar inhoud

Regionaal e-health evenement

Twaalf zorgorganisaties binnen Salland hebben de handen ineengeslagen. Samen onderzoeken we welke technologieën het meeste effect hebben binnen de langdurige zorg. Thuis en in het verpleeghuis. Op 30 januari en 1 februari laten we deze technologieën graag aan u zien en delen we onze ervaringen.

Het evenement vindt plaats in de business-lounge van de Go Ahead Eagles. De volgende activiteiten vinden plaats:

Ruimte 1: u krijgt een Sneak Preview van onze escaperoom zorgtechnologie. Ervaar in 20 minuten tijd hoe zorgtechnologieën onmisbaar zijn voor de zorg van nu!

Ruimte 2: maak kennis met alle mogelijkheden op de zorgtechnologie markt door zorgaanbieders en leveranciers. Geschikt voor medewerkers, cliënten en mantelzorgers. Daarnaast wordt u geïnformeerd over andere projecten die we binnen Salland oppakken om de zorg in de toekomst veilig te stellen.

Ruimte 3: er vinden diverse lezingen plaats vanuit zorgorganisaties, leveranciers, start-ups en de Hogeschool rondom zorgtechnologie.

Vanaf 20 januari is het gehele programma te vinden op de website www.technologievoorwarmezorg.n...

30 januari tussen 13.30 en 16.00 uur vindt de officiële opening van het e-health evenement plaats waarbij de regionale ontwikkelvisie wordt ondertekend door de betrokken bestuurders in bijzijn van afgevaardigden van het ministerie van VWS. Aan dit evenement werken de volgende organisaties mee: Solis, Carinova, Parabool, Zorggroep Apeldoorn, Ludgerus, Ontzorgd Wonen, Dimence, Zorggroep Raalte, 't Dijkhuis, Humanitas, Het Zand en Sensire.

Activiteit informatie

Naam organisatie Zorgorganisaties langdurige zorg Salland
Type organisatie Koepelorganisatie
Datum
30-01-2020
11.00 - 21.00
Ochtend - Middag - Avond
01-02-2020
10.00 - 16.00
Locatie Stadion GAE Adelaarshorst, Vetkampstraat 1,
7416WL, Deventer
Contactpersoon Laura Steman
Telefoonnummer: 0610737842
E-mailadres: Laura.Steman@zorggroepsolis.nl
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom
Mirjam Schreuder
Helhuizenweg 8, 7448 PC Haarle
mirjam@bruiswerk.nl
Aanmelden verplicht Nee
Website www.technologievoorwarmezorg.nl