Pop-up lab zorgtechnologie

Geplaatst op January 22, 2019

Pop-Up-Lab-ROC-Nijmegen.jpg

Kom verschillende zorgtechnologie uitproberen.


In de week van 21 t/m26 januari wordt voor de derde keer de e-healthweek georganiseerd voor heel Nederland. Dit is een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Het wordt georganiseerd door het Platform voor de InformatieSamenleving. Met partners willen zij zo veel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.
Op dinsdag 22 januari en woensdag 23 januari stelt het practoraat Tech@doptie studenten en docenten in de gelegenheid om e-health toepassingen te leren kennen en uitproberen.
Dé kans om bijvoorbeeld met de CRDL te ervaren, om zelf rustig te worden van het aaien van een interactieve kat, om eens zelf achter de knoppen van de zorgrobot ZORA te zitten om deze te besturen of een VRbril uit te proberen.
Wij staan met een pop-up lab zorgtechnologie bij het ROC Nijmegen en Rijn IJssel. Kom langs en laat je inspireren, je mag alles uitproberen. Houd onze agenda in de gaten voor meer informatie.
Op dinsdag 22 januari staan we van 10:00 tot 13:00 bij ROC Nijmegen op de Campusbaan.
Op woensdag 23 januari staan we van 10:00 tot 14:00 bij Rijn IJssel op Kronenburgsingel Arnhem

Naam organisatie:
Tech@doptie
Datum:
22 januari 2019
Dagdeel:
Ochtend
Tijd:
10:00 tot 13:00

Locatie:
Campusbaan 6,
Nijmegen, Gelderland
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: