Pitch over TinyEYE

Geplaatst op December 26, 2017

Hoe wordt TinyEYE ingezet binnen de GGD, de resultaten en verwachtingen voor de toekomst.


Tijdens de pitch zal worden ingegaan op hoe TinyEYE wordt ingezet binnen de GGD, wat de resultaten zijn en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst. We gaan in op hoe we een pilotonderzoek hebben opgezet en geëvalueerd. Als de techniek het toelaat (en hier gaat het nog weleens mis….), laten we jullie ‘live’ een logopedische screening zien met behulp van de TinyEye.

TinyEYE is een online oplossing waardoor kinderen en volwassenen in hun eigen omgeving logopedie live ontvangen, en daarnaast zelf onbeperkt kunnen oefenen met games in hun eigen, op maat gemaakte, online oefenruimte.
Logopedie online gaat eigenlijk net zo als logopedie in een logopediepraktijk. Cliënten zien de logopedist in beeld en cliënt en logopedist kunnen met elkaar praten. De logopedist oefent via deze verbinding spraak en taal met digitale games die interactief gespeeld worden met de cliënt. Ook een online ‘scan’ (een kort signaleringsinstrument voor 5-jarige kinderen) kan worden afgenomen als het kind op afstand is. Met name dit onderdeel wordt binnen de GGD toegepast

Naam organisatie:
GGD Amsterdam
Datum:
22 januari 2018
Tijd:
12:30 - 12:50 uur

Locatie:
Nieuwe Achtergracht 100,
Amsterdam, Noord-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Nee
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
volgt
Website event:
E-mailadres contactpersoon: