Ga naar inhoud

E-healthweek

Van 27 januari t/m 1 februari 2020

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die tot nu toe zijn aangemeld. Heeft u zelf ook een activiteit? Meld deze dan snel aan! Bekijk welke activiteiten er op dit moment al in de week plaatsvinden ter inspiratie of wellicht voor een mogelijke samenwerking.

Zoek een activiteit bij u in de buurt

Er zijn 191 activiteiten gevonden. Scroll naar beneden om deze te bekijken.
Onderwijs

dHealth Lab als testomgeving voor digitale zorginnovaties

In dHealth Lab werken bedrijven, studenten, onderzoekers, zorgprofessionals en eindgebruikers samen om digitale zorginnovaties te testen. Fouten worden door de simulatie in het skillslab vroegtijdig uit het product gehaald. Ook wordt helder waar de innovatie een oplossing voor biedt en weten we hoe deze in het zorgproces kan worden gebruikt. Er wordt een nieuwe routine ontwikkeld. Dit vergroot de kans op een succesvolle implementatie en bespaart de ondernemer dure ontwikkelkosten.

Naam Hanzehogeschool Groningen
Datum 28-01-2020
Locatie Van Swietenplein 1,
9728NT Groningen
Lees meer
ICT & health

Demo bij Zozijn

Graag laten wij zien wat MijnEigenPlan kan! Als je cliënt meer zelfstandig kan, wat betekent dat voor het zelfvertrouwen en eigen regie?

Naam MijnEigenPlan
Datum 28-01-2020
Locatie Molenallee 50,
7384AN Wilp
Lees meer
ICT & health

Opening Digital Health Lab

Opening Digital Health Lab, presentatie projecten Digital Health en gesprek met het netwerk over mogelijk nieuwe initiatieven.

Naam Digital Health Lab
Datum 28-01-2020
Locatie Lange Noordstraat (ingang Markt) 1,
4331CB Middelburg
Lees meer
Anders

Demonstratie- & Beleefcafé Coloriet

Hoe kan zorgtechnologie helpen? Ervaar en beleef dit in de E-healthweek. Coloriet organiseert van 28 t/m 31 januari het ‘Demonstratie- & Beleefcafé’. Alle locaties in Dronten, Lelystad en Zeewolde doen mee. Iedere dag zijn we ergens anders.

Naam Coloriet de Hoven
Datum 28-01-2020
Locatie Het Ravelijn 181,
8233BK Lelystad
Lees meer
Anders

Proberen & inspireren tijdens de e-Healthweek

Vanuit Triade Vitree organiseren we een informatiemarkt op woensdag 29 januari, waarbij we allerlei innovaties tonen aan cliënten, ouders / vertegenwoordigers, medewerkers en vrijwilligers. Of, nou ja, tonen: we moedigen iedereen juist aan om zoveel mogelijk zelf te proberen en te ervaren!

Naam Triade Vitree
Datum 29-01-2020
Locatie Grietenij 17 05,
8233BP Lelystad
Lees meer
ICT & health

Ynformed Masterclass: Data science en machine learning in de zorg

Wil je meer weten over wat data science en machine learning kan betekenen voor de zorg? Kom dan naar onze introductie masterclass op dinsdag 28 januari!

Naam Ynformed
Datum 28-01-2020
Locatie Stadsplateau 4,
3521AZ Utrecht
Lees meer
Huisartsen

E-health bij de huisarts in Eindhoven

E-health bij de huisarts in Eindhoven Wat voor e-health kunnen we gebruiken bij de huisarts in de regio Eindhoven? Wat zijn de voordelen voor de patiënt en voor de zorgverlener? Wat kunnen we de komende jaren verwachten van e-health bij de huisarts?

Naam DOH en SGE
Datum 28-01-2020
30-01-2020
Locatie StrijpZ, Tilburgseweg-West 100,
5652NP Eindhoven
Lees meer
Preventie

Lancering van Evie

Evie, dat staat voor E-health voor iedereen, is het e-healthplatform van de regio Hart van Brabant dat online zelfhulptrainingen aanbiedt voor iedereen binnen de gemeente Tilburg en Goirle. Bij lichte psychische klachten kan iemand met Evie zelf (anoniem) aan de slag. Ken je bijvoorbeeld iemand die moeite heeft met slapen of ontspannen? Ken je iemand die veel piekert? Ken je iemand die gezonder wil gaan leven of eten? Of wil je zelf aan de slag met één van deze onderwerpen? Evie kan je daarbij helpen!

Naam Gemeente Tilburg en Goirle in samenwerking met Praktijksteun
Datum 30-01-2020
Locatie Wagnerplein 4,
5011LP Tilburg
Lees meer
Anders

Alles over Slim Incontinentiemateriaal in de praktijk

Tijdens de E-health week kunt u ons telefonisch benaderen om alles te weten te komen over de Slimme Inco en de belangrijke aspecten rondom de implementatie.

Naam stichting Philadelphia Zorg
Datum 28-01-2020
29-01-2020
30-01-2020
Locatie Oosterlandenweg 11,
8271ES Ijsselmuiden
Lees meer