Openingsmanifestatie ICT&Health

Geplaatst op November 19, 2018

openingsmanifestatie-popup.jpg

Start e-healthweek


Tijdens de ICT&health Openingsmanifestatie van de nationale e-healthweek 2019 word invulling gegeven aan de ‘HOE’ van de opschaling van de zorg. Dat technologie daarin een belangrijke rol speelt is onontbeerlijk. Maar innovatie gaat verder dan alleen technologie. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, snellere informatiedeling, betere diagnose, tijdbesparing, samenwerking tussen organisaties onderling en met de patiënt. Alsook in het verzilveren van maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen.

Komt u ook?
Wij heten u en zo’n 2000 zorgwerkers en overige belangstellenden op 21 januari van harte welkom op de grote Openingsmanifestatie van de e-healthweek 2019 in Den Haag. Ontvang van diverse keynotes en een reeks aan zij-sessies en workshops bruikbare inzichten en handvatten én ontdek op het innovatieplein de werkende oplossingen waarmee de gezondheidszorg haar toekomst implementeert en veilig stelt.

Voor wie?
De ICT&health openingsmanifestatie wordt bezocht door: 1e-, 2e- en 3e-lijns Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht, Hoofden inkoop/financiën /investeringen en ICT, Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Overheid, Patiënten, Wetenschappers, Zorg gerelateerde bedrijven en vele overige belangstellenden.

Naam organisatie:
ICT&Health

Locatie:
Leidsestraatweg 57,
Den Haag, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: