Ga naar inhoud

Open inloopmiddag Living Lab

Open inloopmiddag Living Lab Trajectum woensdag 29 januari 2020 van 13:00 uur tot 16:00 uur in locatie Berkelland in Rekken

Trajectum heeft volop aandacht voor kennis en innovaties en het toepassen daarvan in de complexe zorg die wij bieden aan cliënten. E-health draagt bij aan meer eigen regie voor cliënten en efficiëntere zorg. Wij streven ernaar dat e-health onderdeel wordt van het dagelijks handelen van onze zorgprofessionals.Innovatie begint wat ons betreft bij de cliënt en het team eromheen. Ons Living Lab is onze proeftuin voor e-health innovatie. Vooral technologische maar ook andere innovatieve producten kunnen hier worden uitgeprobeerd. Cliënten, verwanten en medewerkers testen de producten, geven er een mening over en brengen nieuwe vragen en ideeën aan. Zo ontstaat co-creatie en ontdek je samen de producten die helpen in de behandeling en bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn. “Makkelijk te gebruiken spullen zijn heel belangrijk”, vinden cliënten met een licht verstandelijke beperking. Tijdens de e-healthweek 2020 opent Trajectum de deuren van het Living Lab in de locatie Berkelland in Rekken. Lijkt het je leuk om naar deze open inloopmiddag te komen en e-health producten te zien en uit te proberen? Meld je dan aan.

Activiteit informatie

Naam organisatie Trajectum
Type organisatie Gehandicaptenzorg
Datum
29-01-2020
13.00-16.00
Locatie Panovenweg 12,
7157BZ, Rekken
Contactpersoon J de Jong
Telefoonnummer: 0612449294
E-mailadres: livinglab@trajectum.info
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom Nee
Aanmelden verplicht Uiterlijk een dag van tevoren aanmelden via livinglab@trajectum.info Ben je niet geregistreerd, dan mag je niet het terrein op. Wij vragen dit in verband met de veiligheid van onze cliënten en onze gasten.
Website https://www.trajectum.nl/start-living-lab-trajectum