Online videoconsult via FaceTalk

Geplaatst op January 22, 2018

In enkele minuten toont Trinh Vo u de nieuwste functionaliteiten van FaceTalk


FaceTalk maakt veilige videoconsulten tussen artsen/behandelaren en patiënten/cliënten mogelijk. Het plannen van een videoconsult of intercollegiaal overleg kan eenvoudig vanuit de FaceTalk app. De nieuwste functionaliteit is ad hoc een videoverbinding starten met een unieke code die de arts doorgeeft aan de patiënt. De patiënt installeert de app en vult de unieke code in, waarna het gesprek start. Ideaal wanneer je als arts snel een veilige videoverbinding wilt opzetten met een patiënt.
 
FaceTalk is een complete oplossing inclusief wachtkamer, melden van eventuele uitlooptijd, prikbord, agenda, verzenden van sms-alerts en meer functies. Dit alles kan in de eigen huisstijl gerealiseerd worden. FaceTalk kan ook gekoppeld worden met uw EPD zodat het plannen en starteb van videoafspraken vanuit uw EPD verloopt.

Wij nodigen u uit om met ons een FaceTalk videogesprek te starten tijdens de e-Healthweek zodat u kunt ervaren hoe gemakkelijk dat is. Het tijdstip hiervoor is donderdag 25 januari tussen 15.00-16.00. Installeer de FaceTalk app en voer code 41299 in om het gesprek te starten. Houd er rekening mee dat er meerdere mensen in deze online demo kunnen inbellen. Natuurlijk kunt u ook op een ander moment een demo-afspraak maken om de functionaliteiten van FaceTalk te ervaren.

Neem contact op met Trinh Vo, Customer Success Manager FaceTalk, voor een afspraak per video of een demo op locatie.

Naam organisatie:
FaceTalk
Datum:
25 januari 2018
Dagdeel:
Middag
Tijd:
15.00 - 16.00

Locatie:
,
, Landelijk
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Ja
Website event:
E-mailadres contactpersoon: