Mini-symposium e-health

Geplaatst op January 10, 2018

Interactief en laagdrempelig mini-symposium over gebruik van e-health in 3 sectoren in de zorg


15:15 uur inloop met koffie/thee en iets lekkers

15:30 uur introductie door Waldemar Hogerwaard, innovator en oprichter van de Zorginnovatiewinkel

15:45 uur “eHealth, waar hebben we het over?” Nertcha Spruit, SPV i.o. bij het Spoed Eisende Hulp Psychiatrie, SEHP, GGZ Delfland. Nertcha vertelt over haar ervaringen en nauwe betrokkenheid bij de invoering van eHealth binnen een gesloten opname afdeling van GGZ Delfland (pilot). Ze heeft veel gedaan aan de promotie van eHealth in samenwerking met Minddistrict. Minddistrict is een product dat de persoonlijke route naar herstel van mensen ondersteunt met technologie, van preventie tot nazorg.

16:05 uur Raoul Verveer, Leerwerkcoach bij Pameijer, ondersteunt cliënten van Pameijer die op de ICT Academie werken. Hij geeft samen met Dirk en Michael (cliënten) een presentatie over de ICT ondersteuning die zij aan cliënten leveren. De ICT Academie biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt cursussen en arbeidstraining gericht op werkzaamheden in de wereld van de ICT en daarbuiten, en vaardigheden die je persoonlijke leven kunnen verbeteren.

16:25 Dokter eHealth is een ehealthspecialist in jouw organisatie. De Dokter (die natuurlijk geen echte dokter is) is meestal je applicatiebeheerder, de projectleider ehealth of een enthousiaste zorgverlener. maak uitgebreid kennis met hem tijdens de borrel.

16:35 uur Wendy Hugoosgift Contreras van Turnstall vertelt over hun ervaringen met zorg op afstand voor patiënten met een chronische aandoening aan de hand van een klantverhaal van patiënt Celia.

16:55 uur Afsluiting

17:00 uur Borrel en napraten onder het genot van hapje en drankje met sprekers en andere bezoekers. Dokter eHealth is aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Naam organisatie:
De Zorginnovatiewinkel / Showroom Zorg van NU
Datum:
24 januari 2018
Dagdeel:
Middag
Tijd:
15:30-17:30 uur

Locatie:
Lijnbaan 32,
Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Ja
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: