Meet onweerlegbaar de kwaliteit van de zorg op wetenschappelijk niveau

Geplaatst op January 23, 2019

WhatsApp-Image-2019-01-15-at-16.59.06.jpeg

Maak kennis met de nieuwe Gouden Standaard voor het meten van medische behandeleffecten.


voor Patiënten

EasyROM wil dat ieder mens de beste zorg krijgt voor zichzelf, en zo de hoogst mogelijke kwaliteit van leven heeft.

Wij vinden dat dat alleen maar mogelijk is, als ieder mens en iedere patiënt weet OF hij de beste zorg krijgt, die er voor hem mogelijk is. En zoals iedereen wel ooit eens heeft gehoord: Meten = Weten. De kwaliteit van de zorg moet gemeten kunnen worden met een universele, gebruikersvriendelijke, makkelijke en moderne manier, die past in de levensstijl van iedereen. Ook moet deze meting van uitmuntende en onbetwistbare kwaliteit zijn, waar niemand tegen kan zijn.

Daarom hebben wij de EasyROM Selfcare app ontwikkeld. Het is te gratis downloaden voor apple of android en meteen te gebruiken. Momenteel zijn er 13 Nederlands/Vlaamse vragenlijsten beschikbaar en in het 1e kwartaal 2019 komen er meer dan 500 Engels en Spaanse vragenlijsten bij, met een doelgroep van meer dan 1,7 miljard mensen.
====================================================================================
voor zorgverleners

EasyROM wil dat u, als zorgverlener minder administratie heeft en meer zorg kan geven, van de beste kwaliteit en mate.

Wij vinden, dat dat alleen mogelijk is, als er ook inzicht, via Patient Reported Outcomes (PROMs) en Routine Outcome Monitoring (ROM), is over de effecten van de gegeven behandelingen, want alleen met helder, onweerlegbaar bewijs van behandeleffecten bij patiënten, is het mogelijk om ook behandelingen effectiever te maken, die passen bij het behalen van de behandeldoelen. Kennisoverdracht, best practices en patient reported outcomes, kunnen u een waardevolle richting en trend geven, om uw eigen behandelingen beter te maken, maar heeft u daar genoeg tijd en ruimte voor?

Om u en uw praktijk daarbij te helpen, is de EasyROM Pro app ontwikkeld voor uw patiënten in combinatie met het behandelaarsdashboard. U schrijft de app voor bij start van een behandeling, uw patiënt download EasyROM Pro uit de apple of android app store en activeert deze met de activatiecode uit het dashboard en kan meteen aan de slag met meten. U kan de voortgang dan via het dashboard makkelijk in de gaten houden.

EasyROM is ondersteunt alle informatiesysteemprotocollen, zoals HL7 FHIR, MedMij, Koppeltaal, etc… en dus zeer goed koppelbaar met alle Zorg Informatie Systemen, zoals ECD, EPD, HIS, ZIS, etc…

====================================================================================

Wij organiseren de activiteit, om face to face een demonstratie te zien van de EasyROM app en het zelf ook te proberen. Iedere aanwezig zal een eigen activatiecode krijgen, om de app zelf op z'n eigen smartphone uit te proberen.

Aub even e-mailen voor een afspraak, het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!! d.kho@easyromapp.com

Naam organisatie:
EasyROM
Datum:
21 januari 2019
Datum:
22 januari 2019
Datum:
23 januari 2019
Datum:
24 januari 2019
Datum:
25 januari 2019
Datum:
26 januari 2019

Locatie:
Gildeweg 1,
Nootdorp, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
www.easyronapp.com/contact-2
Website event:
E-mailadres contactpersoon: