Ga naar inhoud

Lunchevent BeterDichtbij bij Rode Kruis Ziekenhuis

Hoe zetten uw collega’s BeterDichtbij in voor eenvoudig contact met uw patiënten? Waar besparen zij tijd en verdiepen ze hun consults? Wat kunt u doen om digitaal contact in uw dagelijkse praktijk nog makkelijker te maken? En welke ontwikkelingen staan op stapel bij BeterDichtbij in de road map van 2020? Speciaal voor u biedt BeterDichtbij dit jaar een lunchevent aan, tijdens de E-Healthweek 2020. U bent daarbij van harte uitgenodigd op woensdag 29 januari van 11.30 t/m 13.00 in Rode Kruis Ziekenhuis.

Gezonde lunch én inspiratie voor uw dagelijkse praktijk

Voor een gezonde lunch wordt gezorgd. Het wordt een event waar je niet alleen met volle maag maar ook met volop nieuwe inzichten en praktische toepassingen weer naar buiten loopt. Zodat u daarna nog meer uit BeterDichtbij kunt halen om de zorg in uw dagelijkse praktijk makkelijker te maken.

Datum en tijd: woensdag 29 januari van 11.45 t/m 12.30
Aanmelden via: projectleiderLocatie: Rode Kruis Ziekenhuis

Kunt u onverhoopt niet? Dan kan een collega in uw plaats komen

Over BeterDichtbij


Als ziekenhuis stellen we BeterDichtbij beschikbaar aan onze patiënten. De afdelingen/specialismen die BeterDichtbij inzetten zijn onder meer Interne geneeskunde, Longgeneeskunde en de Rookstoppoli. In heel Nederland wordt BeterDichtbij al bij 24 ziekenhuizen en meerdere huisartsenpraktijken ingezet voor een eenvoudig en veilig contact tussen zorgverleners en hun patiënten.

Meer weten? Kijk op www.beterdichtbij.nl.

Activiteit informatie

Naam organisatie BeterDichtbij
Type organisatie ICT & health
Datum
29-01-2020
11:30 - 13:00
Locatie Vondellaan 13,
1942LE, Beverwijk
Contactpersoon Erica Bouma-Gelle
Telefoonnummer: 0629142000
E-mailadres: ebouma@beterdichtbij.nl
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom Nee
Aanmelden verplicht