Ga naar inhoud

Lunchevent BeterDichtbij bij Gelre ziekenhuizen Zutphen

Hoe zetten uw collega’s BeterDichtbij in voor eenvoudig contact met uw patiënten? Waar besparen zij tijd en verdiepen ze hun consults? Wat kunt u doen om digitaal contact in uw dagelijkse praktijk nog makkelijker te maken? En welke ontwikkelingen staan op stapel bij BeterDichtbij in de road map van 2020? Speciaal voor u biedt BeterDichtbij dit jaar een lunchevent aan, tijdens de E-Healthweek 2020. U bent daarbij van harte uitgenodigd op maandag 27 januari van 12.45 t/m 13.30 uur in Gelre ziekenhuizen Zutphen

Gezonde lunch én inspiratie voor uw dagelijkse praktijk

Het wordt een event waar je niet alleen met volle maag maar ook met volop nieuwe inzichten en praktische toepassingen weer naar buiten loopt. Zodat u daarna nog meer uit BeterDichtbij kunt halen om de zorg in uw dagelijkse praktijk makkelijker te maken.

Datum en tijd
: maandag 27 januari van 11.45 t/m 12.30 uur
Aanmelden via: projectleider bij Gelre ziekenhuizen Zutphen
Locatie: Gelre ziekenhuizen Zutphen

Kunt u onverhoopt niet? Dan kan een collega in uw plaats komen

Over BeterDichtbij
Als ziekenhuis stellen we sinds 2019 BeterDichtbij beschikbaar aan onze patiënten. De afdelingen/specialismen die BeterDichtbij inzetten zijn onder meer Cardiologie, Diabetes en Gynaecologie. In heel Nederland wordt BeterDichtbij al bij 24 ziekenhuizen en meerdere huisartsenpraktijken ingezet voor een eenvoudig en veilig contact tussen zorgverleners en hun patiënten.
Meer weten? Kijk op www.beterdichtbij.nl.

Activiteit informatie

Naam organisatie BeterDichtbij
Type organisatie ICT & health
Datum
27-01-2020
11:45 - 12:30
Middag
Locatie Den Elterweg 77,
7207AE, Zutphen
Contactpersoon Erica Bouma-Gelle
Telefoonnummer: 0629142000
E-mailadres: ebouma@beterdichtbij.nl
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom Nee
Aanmelden verplicht