Lancering digitale uitleen

Geplaatst op December 13, 2018

crdl1.jpg

Reinaerde opent 21 januari De Uitleen. Probeer en test nieuwe technologische en innovatieve producten.


Er komen steeds meer technische en innovatieve producten op de markt. Vaak is het lastig om te beslissen of de mensen met wie jij werkt er iets aan hebben en of je er in jouw werk iets mee kunt. Om je hierbij te helpen, start Reinaerde De Uitleen, een mediatheek vol met technologische producten. Zo kan iedereen binnen Reinaerde een product rustig uitproberen en testen. De Uitleen wordt geopend op maandag 21 januari. om 16:00 uur bij Studio 10 in Nieuwegein. Deze opening valt in de nationale E-healthweek. Ben jij erbij?

De Uitleen is te vinden bij Studio 10 in Nieuwegein. Hier vandaan worden de producten aangeboden aan iedereen iedereen binnen Reinaerde. In De Uitleen vind je nieuwe producten, zoals de CRDL, een VR-bril en de robotkat. Hoe De Uitleen precies werkt, wordt in januari verder uitgelegd. Wil je de producten in De Uitleen bekijken, proberen en ervaren? Je bent van harte welkom bij de grote opening. Deze vindt plaats bij Studio 10, Specht 10 3435 CE Nieuwegein, op maandag 21 januari om 16:00 uur.Tijdens de opening kun je alle producten die worden aangeboden testen. Wil jij bij de opening zijn? Meld je dan aan via innovatie@reinaerde.nl.

Waarom De Uitleen? Technologie is niet meer weg te denken in de zorg. Veel mensen met een beperking zijn digitaal vaardig, vaak online en geïnteresseerd in het uitproberen van nieuwe technologische producten. Net als clënten ervaren begeleiders de positieve invloed van technologie. Zij communiceren online met cliënten, familie en het netwerk en willen net zo graag de nieuwste producten uitproberen. Een nieuw product aanschaffen zonder te weten hoe het werkt en of het werkt, is best lastig. Producten zijn prijzig en je wilt graag weten of je er wat mee kunt. De Uitleen geeft je de mogelijkheid om een product rustig uit te proberen en er ervaring mee op te doen. Het is een mediatheek voor technologie producten geschikt voor iedereen.

Naam organisatie:
Reinaerde
Datum:
21 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
16:00

Locatie:
Reinaerde Studio 10, Specht 10,
Nieuwegein, Utrecht
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: