Kom uit je winterdip!

Geplaatst op January 03, 2019

lichtcafe.jpg

GGzE wil je in een Pop-up Lichtcafé lichttherapie en online coaching laten ervaren.


Ontdek hoe lichttherapie ervoor zorgt dat je je mentaal beter voelt. Tijdens de e-Healthweek 2019 krijg je een ´sneakpreview´ van het eerste innovatieve Lichtcafé in Nederland.

Licht wordt al jaren succesvol ingezet in behandelingen bij depressies en slaapstoornissen. De therapie werkt ook bij lichtere klachten zoals slaapproblemen, seizoensgebonden depressies, jetlags en PMS-klachten. Lisette Rops, psychiater bij GGzE, wil lichttherapie toegankelijk maken voor iedereen in een openbaar Lichtcafé. Een plek waar je makkelijk naar toe kan en wilt zijn om je beter te voelen.

Het Lichtcafé en online coaching

Het café wordt een inspirerende plek waar er naast lichttherapie ook aandacht is voor leefstijl. Een gezonde leefstijl is van grote invloed op je psychische gezondheid. Om hier mee aan de slag te gaan zijn er verschillende interessante online modules die iedereen kan volgen. Denk bijvoorbeeld aan online modules over piekergedrag, gezonde voeding, bewegen en goed slapen. Deze modules worden begeleid door een online coach en zijn te vinden op de GGzE Welshop. Het grote voordeel is, dit doe je gewoon terwijl je lichttherapie krijgt. Wil je tijdens de e-Healthweek kennismaken met dit vernieuwende concept? Kom dan gerust langs. Je bent van harte welkom!

Extra Presentaties Lisette Rops:
om 11.30, 15.00 en 18.00


Naam organisatie:
GGzE
Datum:
23 januari 2019
Dagdeel:
Ochtend, Middag, Avond
Tijd:
10.00 -19.00 uur

Locatie:
Restaurant bar Usine Lichttoren 6,
Eindhoven, Noord-Brabant
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: