Kickoff bijeenkomst: 'Jonge zorgverleners gaan voor Ehealth4all'

Geplaatst op November 12, 2018

ehealthforall.jpg

Werkgroep Zorg 2025 en Pharos nodigen u van harte uit voor de Kickoff bijeenkomst: 'Jonge zorgverleners gaan voor Ehealth4all'. In deze bijeenkomst presenteert Werkgroep Zorg 2025 hun statement: ‘Zorgprofessionals in opleiding willen leren over begeleiding van patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden.’


Werkgroep Zorg 2025: ‘We doen een oproep aan medische opleidingen om meer aandacht te besteden aan het herkennen en begeleiden van patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden in de medische vervolgopleidingen. Wil je alvast meer zien over hoe we met het onderwerp bezig zijn, kijk dan onze vlogs.

We bieden ons statement aan een patiënt, de KNMG, de KNMP, en het ministerie van VWS. Een zorgverlener en een patiënt zullen hun ervaringen met gezondheidsvaardigheden en eHealth delen. Daarnaast zullen we praktische tips geven die in de opleidingen kunnen worden toegepast. Pharos ondersteunt Werkgroep Zorg 2025 in de ambitie dat in 2025 elke jonge zorgverlener geleerd heeft mensen met lage gezondheidsvaardigheden te herkennen en te begeleiden, ook met eHealth.

Naam organisatie:
Werkgroep Zorg 2025 samen met Pharos
Datum:
24 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
15.00-17.00h

Locatie:
LUMC, Albinusdreef 2, 2333 ZA Leiden, collegezaal 5 in hoofdgebouw,
Leiden, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: