iXperium Health: technologie voor gezondheid, gedrag en maatschappij

Geplaatst op January 16, 2018

25 januari toont het iXperium Health de huidige technologische ontwikkelingen voor zorg en welzijn.


Op donderdagmiddag 25 januari opent het iXperium Health van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen haar deuren. In het iXperium Health is het mogelijk om te experimenteren met verschillende technologieën, waarbij kennis en inzicht worden opgedaan voor de toekomstbestendige professional. Om dit te bereiken wordt gestreefd naar een organisatie waarin onderwijs, werkveld en onderzoek nauw met elkaar verweven zijn rond actuele beroepsrelevante thema's. Het iXperium Health is onderdeel van de Faculteit Gezondheid, Gedrag en Maatschappij (GGM) en verzorgt bachelor- en masteropleidingen op het gebied van vaktherapeutische, psychologische, maatschappelijke, verpleegkundige, paramedische en (sociaal-)pedagogische studies.

We laten graag zien op welke wijze wij technologie verweven in het onderwijs van de verschillende opleidingen en hoe wij samenwerken met betrokken werkveldpartners. U kunt hierbij experimenteren met verschillende robots, virtual en augmented reality, zelf uw eigen Internet of Things maken en 3D printen. Ook komen studenten en externe opdrachtgevers aan het woord waarbij actuele projecten de revue passeren. Uiteraard is er een mogelijkheid om verdere samenwerking met het iXperium Health te verkennen, bijvoorbeeld in de vorm van stages, onderzoeksprojecten, bijscholing of productuitleen.
Aanmelden kan per mail naar: Maurice.magnee@han.nl o.v.v. je naam en organisatie. Bij een onvoldoende aantal deelnemers zullen wij uiterlijk 23 januari laten weten of de activiteit wel of geen doorgang wordt verleend.

Naam organisatie:
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Datum:
25 januari 2018
Dagdeel:
Middag
Tijd:
13:00-16:00 uur

Locatie:
Kapittelweg 33,
Nijmegen, Gelderland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: