Ga naar inhoud

Introductie frequentie therapie voor pijnbestrijding

Moderne technologie maakt het mogelijk om pijn te bestrijden met frequentie therapie. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van het nieuwe draagbare medische apparaat voor thuisgebruik Healy. Tijdens deze avond laten we zien wat Healy is en wat het voor je kan doen.

Healy is een Klasse IIa gecertificeerd draagbaar medisch hulpmiddel voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletale pijn en migraine, alsmede voor hulptherapie bij psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Het ondersteunt en versterkt je gezondheid, welzijn en vitaliteit. Healy biedt toepassingen die je helpen fit te blijven, bio-energetisch te versterken en pijn te verminderen. Het ondersteunt in stressvolle situaties gedurende de dag en het helpt om gemakkelijker te herstellen en om rust te vinden.

Healy biedt individuele programma's die gegroepeerd zijn in programma groepen zoals: Pijn/Psyche, Slaap, Mentale balans, Werk, Huid, Leren, Fitness, Uiterlijke verzorging, Bio-energetische Balans en andere Beschermingsprogramma's.

Activiteit informatie

Naam organisatie Vitalityfuture
Type organisatie ICT & health
Datum
30-01-2020
19:00 - 21:00
Locatie Geestersingel 67,
1815BB, Alkmaar
Contactpersoon Jos Struik
Telefoonnummer: 0651592364
E-mailadres: j.struik@vitalityfuture.com
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom
Jos Struik
Geestersingel 67, 1815 BB Alkmaar
j.struik@vitalityfuture.com
Aanmelden verplicht Gratis vooraf registreren via Evenbrite. Het aantal plaatsen is beperkt.
Website https://introductiehealy.eventbrite.com