Innovaties van het Ouderenfonds, ontdek ze nu!

Geplaatst op January 10, 2018

Maak kennis met de innovaties van het Ouderenfonds. Kom en probeer ze zelf uit.


Het Ouderenfonds is actief betrokken bij diverse innovatie- en ontwikkelprojecten! ICT en innovaties spelen een steeds belangrijkere rol en wij zijn ervan overtuigd dat het ook mensen verder kan helpen, bijvoorbeeld om langer actief en zelfstandig thuis te blijven wonen.

Om de producten en diensten waaraan we (mee)werken zo goed mogelijk te laten aansluiten op de doelgroep, worden de eindgebruikers intensief betrokken bij de ontwikkeling ervan. Veel senioren hebben in de afgelopen jaren al in verschillende projecten waardevolle input geleverd! Toch is voor veel mensen de drempel om e-health te gaan gebruiken nog hoog. Ze vinden het eng, zijn bang dingen stuk te maken, vinden het duur of zien niet wat het hen oplevert. Of ze weten simpelweg niet dat het bestaat.

Als Ouderenfonds grijpen we de E-Health week graag aan om de drempel te verlagen en om onze innovaties te laten zien! Op donderdagmiddag 25 januari organiseren we daarom een inloopmiddag in woonzorgcentrum de Koperhorst te Amersfoort. Een mooie locatie waar iedereen welkom is. Deze middag zullen we verschillende innovaties demonstreren vanuit onze projecten en hierover met u in gesprek gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan de e-car voor in de wijk, de Zilverlijn, een spelcomputer, speciaal gericht op senioren of aan een digitale bloeddrukmeter waarmee u op uw smartphone kunt zien hoe u er aan toe bent en nog veel meer. U kunt natuurlijk de producten zelf uitproberen! U bent van harte welkom. Neem gerust iemand mee die u kent.

Naam organisatie:
Nationaal Ouderenfonds
Datum:
25 januari 2018
Dagdeel:
Middag
Tijd:
14.00 - 17.00 uur

Locatie:
Paladijnenweg 275 ,
Amersfoort, Utrecht
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: