Inloop Inspiratie & Innovatie bij het Ouderenfonds

Geplaatst op December 03, 2018

E-healthdag-2.jpg

Inloopochtend Inspiratie & Innovatie bij het Ouderenfonds. Doet u mee?


Als Ouderenfonds grijpen we de e-Health week weer aan om de drempel te verlagen voor innovaties voor ouderen. Of u nu zelf al wat ouder bent, werkt met deze doelgroep – bijvoorbeeld in zorg, onderwijs of beleid – of gewoon benieuwd bent naar het Ouderenfonds, we laten u graag kennis maken met onze projecten!

Het Ouderenfonds is actief betrokken in diverse innovatieprojecten! ICT speelt een steeds belangrijkere rol in onze maatschappij en wij zijn ervan overtuigd dat het ook waardevol kan zijn bij het ouder worden. Bijvoorbeeld om langer actief en zelfstandig thuis te blijven wonen of om contacten te (blijven) onderhouden met dierbaren.

Om onze innovaties zo goed mogelijk te laten aansluiten op de doelgroep, betrekken we ouderen intensief bij de ontwikkeling ervan. Een groot aantal senioren heeft in de afgelopen jaren al waardevolle input geleverd! Toch ervaren veel mensen een drempel om ‘e-health’ te gaan gebruiken nog hoog. Ze vinden het eng, zijn bang dingen stuk te maken, vinden het duur of zien niet wat het hen oplevert. Of ze weten simpelweg niet dat het bestaat.

Op dinsdag 22 januari bent u van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort. We laten u deze ochtend verschillende voorbeelden uit onze projecten zien en gaan hierover graag met u in gesprek. Natuurlijk kunt u zelf alles uitproberen: van robothandschoen tot spelcomputer tot een digitaal fotospel om herinneringen op te halen. U bent van harte welkom!

Naam organisatie:
Nationaal Ouderenfonds
Datum:
22 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
11.00-13.00

Locatie:
Smallepad 30E,
Amersfoort, Utrecht
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Voorkeur aanmelden per e-mail: m.blok@ouderenfonds.nl
Website event:
E-mailadres contactpersoon: