Healthy Humour Presents: Een (on)gezouten mening over het Preventieakkoord.

Geplaatst op December 21, 2018

header-afbeelding_181221_124520.jpg

Een humoristische avond vol debat, cabaret en improvisatie over het Preventieakkoord!


Iets vaker naar de sportschool, wat gezonder eten, een wijntje minder en misschien wil stoppen met roken: velen weten van zichzelf dat het wel iets gezonder kan. Maar in de praktijk komt het er niet altijd van, ondanks alle goede bedoelingen.

Eind november werd het landelijke preventieakkoord gepresenteerd: de overheid en tientallen organisaties presenteerden een akkoord om een gezondere leefstijl te bereiken. Maar de scheidslijn tussen betutteling en aanmoedigen is flinterdun. Op donderdag 24 januari gaan we, onder het genot van een gezond/ongezond drankje en hapje, in gesprek over hoe het preventieakkoord ons allemaal raakt.

Hoe groot is het probleem van een ongezonde leefstijl eigenlijk? Op welke manieren kunnen we daar succesvol iets aan doen? En zijn er met behulp van technologie ook leukere manieren denkbaar in plaats van alle ongezonde verleidingen maar te verbieden? We nodigen iedereen uit om met ons mee te denken en praten. Wetenschappers, artsen en techneuten schuiven aan om hun licht op de problematiek te schijnen. En er is volop ruimte voor discussie en gelach.

Naam organisatie:
Universiteit Twente
Datum:
24 januari 2019
Dagdeel:
Avond
Tijd:
19.30-22.15

Locatie:
Oude Markt 15,
Enschede, Overijssel
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: