Health~Holland Meet~Up & kennissessie eHealth

Geplaatst op December 22, 2017

Tijdens deze sessie worden start-ups & zorgprofessionals met elkaar in contact gebracht.


Tijdens de Meet~Up bijeenkomst brengen Health~Holland & Mobile Doctors verschillende partijen die de ambitie hebben op innovatieve wijze de zorg te verbeteren in contact met zorgprofessionals. Met twee nieuwe e-health consultants aan boord bij VvAA zetten we ons dit jaar in voor de implementatie van e-health bij zorgprofessionals. Waar eerder kennis delen en inspireren de grootste rol was van Mobile Doctors, gaat het écht implementeren van eHealth daadwerkelijk de follow-up worden.

De Meet~Up zal starten met een kennissessie waarin zorgprofessionals een handreiking krijgen hoe zij toepassingen op het gebied van service en bereikbaarheid kunnen implementeren. Hans Ossebaard, o.a. werkzaam als adviseur Innovatie & e-Health voor Zorginstituut Nederland en geaffilieerd met het Center for eHealth Research van de Universiteit Twente, zal de 10 zorgprofessionals in anderhalf uur meenemen in de wereld van eHealth. Tijdens het tweede gedeelte van de middag zullen de zorgprofessionals kennismaken met de startups.

Health~Holland representeert de Topsector Life Sciences & Health (LSH). Life Sciences & Health is één van de vooraanstaande sectoren in de Nederlandse economie en daarom benoemd tot top prioriteit door het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. De Topsector streeft ernaar bij te dragen aan het succes van de LSH sector door krachten te bundelen en partners samen te brengen langs de prevention – cure – care (waarde) keten. Dit alles met een duidelijke missie: vitaal functionerende burgers in een gezonde economie.

Mobile Doctors, initiatief van VvAA
Zoals negentig jaar geleden de automobiel van grote invloed was op de productiviteit van de zorgprofessional, zo heeft de digitalisering een enorme impact op de zorgprofessional van vandaag. Ook nu wil VvAA voor onze leden, maar ook zeker voor iedereen die nog niet bekend is met VvAA, het zakelijk kompas leveren om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden die met deze innovaties worden geboden. Mobile Doctors gelooft dat we samen de kwaliteit van de zorg kunnen verbeteren. Dit doen we door een plek te creëren waar zorgvernieuwers elkaar kunnen inspireren om praktische digitale toepassingen te beoordelen, te implementeren, verder te ontwikkelen en kennis rond deze innovaties met elkaar te delen.

Naam organisatie:
Health~Holland & Mobile Doctors
Datum:
23 januari 2018
Dagdeel:
Avond
Tijd:
14:00-19:00

Locatie:
Orteliuslaan 750,
Utrecht, Utrecht
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: