Ga naar inhoud

Gezondheidsmarkt

Op 31 januari organiseert De Derde Helft een gezondheidsmarkt voor de ouderen uit de wijken Utrecht Noordoost. Het motto is " hoe word ik op een positieve manier 100 jaar”? Deze gezondheidsmarkt wordt gehouden in het paviljoen van USV Hercules en duurt van 10.00 – 12.30 uur.

Tal van aanbieders en organisaties die zich bezighouden met vitaliteit en gezond ouder worden, (zoals TRIAS, GGD, Instituut voor Positieve gezondheid en de Diabetesvereniging) zullen aanwezig zijn. Er worden diverse workshops en lezingen gehouden (o.a. over nieuwe technologische toepassingen m.b.t. beter slapen en een workshop Mindfullness) en er wordt informatie gegeven over gezonde voeding, je kan je conditie laten testen of een health-check laten doen door studenten van de ROC en er worden bewegingsadviezen gegeven. En als je zin hebt kan je een heerlijke stoelmassage krijgen of meedoen aan een behendigheidsrace met een scootmobiel.

Na afloop kan voor een klein bedrag een gezonde lunch genuttigd worden. Wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar infoderdehelft@usvhercules.nl

Activiteit informatie

Naam organisatie USV Hercules
Type organisatie Sportvereniging
Datum
31-01-2020
10.00-12.30uur
Locatie Voorveldselaan 2,
3573PV, Utrecht
Contactpersoon Anne den Haan
Telefoonnummer: 0622062215
E-mailadres: adhaan@btosociaalutrecht.nl
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom
Aanmelden verplicht Nee
Website http://www.usvhercules.nl/activiteiten_algemeen_dederdehelft.htm