Gezond.denken

Geplaatst op January 18, 2018

Interactieve workshop Gezond Denken.


Denken en vitaliteit
Wie wil er niet vitaal zijn? Al sinds de antieke oudheid is vitaliteit een wijdverbreid doel. Dus worden er miljarden uitgegeven aan zorg in allerlei vormen: medicatie, operaties, supplementen, diëten, fysiotherapie, fitness, wellness, noem maar op. In de discussies over hoe mensen zelf hun gezondheid kunnen bevorderen en over de kosten van de gezondheidszorg komt de mentale kant zelden aan de orde. Daar gaan wij verandering in brengen.

Onze redenatie
1. Wetenschappelijk onderzoek laat overtuigend zien dat psychologische processen invloed hebben op iemands fysieke gezondheid.
2. Neurofysiologisch is het duidelijk dat het brein de organen beïnvloedt.
3. Alle factoren waarvan is aangetoond dat zij de gezondheid bevorderen, zijn – met uitzondering uiteraard van de erfelijke factor – mentaal te beïnvloeden.
4. Er is een belangrijke gezondheidswinst te behalen door een gezonde denkstijl te definiëren en over te dragen.

Alleen, wat is een gezonde denkstijl precies? En hoe dragen we die op mensen over? Hier gaat het HTProject over. Tijdens deze workshop krijgt u informatie en is er alle ruimte voor dialoog.

Het doel van dit project is de productie van scans en apps om een zo breed mogelijk publiek laagdrempelig toegang te bieden tot een gezonde manier van denken.

Naam organisatie:
Healthy Thinking Project

Locatie:
Steenweg 41,
Moerdijk, Noord-Brabant
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Ja
Website event:
E-mailadres contactpersoon: