Ga naar inhoud

Ga in gesprek met het Netwerk Patiënteninformatie in de e-healthweek 2020

Tijdens de e-healthweek 2020 nodigt het Netwerk Patiënteninformatie ontwikkelaars van e-health initiatieven uit om in gesprek te gaan. Heeft u een e-health initiatief ter stimulering van juist medicijngebruik? Bouwt u aan een applicatie om goede medicijninformatie te verstrekken? Of koppelt u op een andere wijze ‘digitaal’ aan ‘medicijngebruik’? Meldt u zich dan nu aan en pitch uw idee op donderdag 30 januari 2020! De leden van het Netwerk ontdekken graag waar uw informatiebehoefte ligt en hoe hier mogelijk op in gespeeld kan worden.

Het Netwerk Patiënteninformatie bestaat uit de websites apotheek.nl, thuisarts.nl, geneesmiddeleninformatiebank.nl en lareb.nl, en streeft ernaar om betrouwbare online medicijninformatie beter vindbaar en begrijpelijker te maken voor iedereen in Nederland.


Programma en aanmelden

Wilt u in gesprek met het Netwerk Patiënteninformatie? Meld u dan nu aan voor de middag ‘E-health en medicijnen’. We horen graag waar uw informatiebehoefte ligt en hoe het Netwerk hier mogelijk op in kan spelen.

Aanmelden kan tot en met maandag 20 januari 2020. We vragen u om een korte presentatie of pitch voor te bereiden over uw e-health initiatief (eventueel begeleid door een presentatie/demonstratie of poster). Het Netwerk Patiënteninformatie zal gebruik maken van loting bij meer dan 15 aanmeldingen.

Na 20 januari 2020 ontvangt u bericht of u geselecteerd bent en meer informatie over de pitch. U ontvangt dan ook meer informatie over de werkvorm, die afhankelijk is van het aantal deelnemers.

Programma donderdag 30 januari 2020
13.00 uur: Inloop
13.30 uur: De activiteiten van het Netwerk Patiënteninformatie
14.00 uur: In gesprek met elkaar: welke e-health initiatieven worden of zijn ontwikkeld en welke informatiebehoefte er is bij ontwikkelaars
16.30 uur: Afsluiting onder het genot van een hapje en drankje waar u met de leden van het Netwerk Patiënteninformatie en andere aanwezigen kunt napraten.

Activiteit informatie

Naam organisatie Netwerk Patiënteninformatie
Type organisatie CBG, KNMP, NHG, Lareb, Nivel, Pharos, Patiëntenfederatie
Datum
30-01-2020
13.30 - 16.30
Middag
Locatie Graadt van Roggenweg 500,
3531AH, Utrecht
Contactpersoon Jutta Serrarens
Telefoonnummer: 0625730728
E-mailadres: _dienstpostbusPGG@cbg-meb.nl
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom
Jutta Serrarens
Graadt van Roggenweg 500, 3531 AH Utrecht
_DienstpostbusPGG@cbg-meb.nl
Aanmelden verplicht https://fd8.formdesk.com/collegeterbeoordelingvangenees/bijeenkomst_ehealth/
Website https://www.cbg-meb.nl/actueel/nieuws/2019/12/23/ga-in-gesprek-met-het-netwerk-patienteninformatie-in-de-e-healthweek-2020