Ervaar ons innoverend onderwijs

Geplaatst op December 03, 2018

foto-VR-les.jpg

Maak kennis met Virtual Reality, robots, zorggames en de SPOC. We zijn benieuwd naar uw advies.


Uitnodiging inspiratiemiddag e-healthweek 2019

Inspirerend onderwijs met de inzet van technologie Het Summa College bereidt haar mbo-studenten zo goed mogelijk voor op hun toekomstige baan in de continu veranderende wereld van zorg en welzijn. We leveren toekomstgericht zorgonderwijs met de inzet van moderne technologie in de praktijk. Zo leveren onze studenten niet alleen nu een waardevolle bijdrage aan de maatschappij, maar zijn ze ook na hun afstuderen voorbereid op het werkveld van de toekomst. Ze krijgen tijdens hun opleiding te maken met o.a. Virtual Reality, robots, zorggames en de SPOC. Daarnaast leren onze studenten rechtstreeks van de zorgvragers welke behoeften er zijn en tegen welke technologische ontwikkelingen zij aanlopen.

Ervaar ons innoverend onderwijs zelf! Wij nodigen u uit om tijdens de nationale e-healthweek 2019 te ervaren hoe wij met de inzet van technologie invulling geven aan ons mbo-zorgonderwijs. Dit is bovendien een mooi moment om samen de dialoog aan te gaan. Zo vinden we antwoorden op de volgende vragen: - Welke digitale vaardigheden hebben studenten nodig? - Hoe realiseren we deze vaardigheden in ons theorie- en praktijkonderwijs? - Met welke onderwijsontwikkelingen sluiten we aan op de toekomstige zorgvraag? - Wat is de rol van technologie in het voorkomen of verbeteren van een zorgvraag?

Datum: Donderdag 24 januari 2019
Tijd: 14:00 - 16:30 uur
Locatie: Summa Zorg Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven
Gespreksleider: Lea Bouwmeester

Met de input die we tijdens de inspiratiemiddag verzamelen kunnen we ons onderwijs nog verder ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat de mogelijkheden van technologie in de zorg bekend zijn bij onze docenten en studenten. Pas als we weten welke kansen er liggen kunnen onze studenten zich ontwikkelen tot toekomstige zorgprofessionals.

Bent u erbij? De inspiratiemiddag is toegankelijk voor iedereen die het interessant vindt om van gedachten te wisselen over de inzet van technologie in de zorg en het onderwijs. Bewindslieden van de landelijke overheid, gemeenten en provincies, docenten, studenten, wijkbewoners en afgevaardigden van zorginstellingen leveren allen een bijdrage aan de dialoog. Wilt u de inspiratiemiddag ook bijwonen? Meld u aan.

Naam organisatie:
Summa College
Datum:
24 januari 2019
Dagdeel:
Middag
Tijd:
14.00- 16.30 uur

Locatie:
Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven,
Eindhoven, Noord-Brabant
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
Website event:
E-mailadres contactpersoon: