E-healthweek App

Geplaatst op January 16, 2018

Ben jij de e-healthdeelnemer die bij de meeste evenementen is geweest of welke heb jij het best beoordeeld?


Met de e-healthapp willen we de verspreiding van informatie, tijdens de e-healthweek, in kaart brengen. Wie bezoeken welke evenementen, waar in het land? Gaan mensen naar één of meerdere evenementen en wat vinden ze van deze evenementen. Aan de hand van deze informatie genereren we leaderboards. In de loop van de week zal op deze leaderboards feiten en cijfers over het verloop van de ehealthweek getoond worden.
Naast het verspreiden van informatie, wordt de app ook gebruikt om meer bekendheid te genereren over de e-healthweek en de evenementen die hierin plaatsvinden.

Ben jij de e-healthdeelnemer die bij de meeste evenementen is geweest of heb jij het best beoordeelde evenement bezocht? Kom daar achter door deze app te gebruiken!
De e-health app is een app die je de mogelijkheid geeft om in te checken bij evenementen die plaatsvinden in de e-healthweek. Laat anderen via social media weten waar je bent geweest en hoe je dat evenement gewaardeerd hebt.
Oh ja, naast het inchecken kun je ook informatie raadplegen over de e-healthweek en de leaderboards bekijken. Door de app te gebruiken help je ons om inzicht te krijgen en de e-healthweek volgend jaar nog beter te maken.

Naam organisatie:
Game Solutions Lab
Datum:
20 januari 2018
Dagdeel:
Ochtend, Middag, Avond
Datum:
21 januari 2018
Datum:
22 januari 2018
Datum:
23 januari 2018
Datum:
24 januari 2018
Datum:
25 januari 2018
Datum:
26 januari 2018

Locatie:
Landelijk ,
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Ja
Website event:
E-mailadres contactpersoon: