Ga naar inhoud

E-health met OplossingsKracht

Van koud contact naar warme zorg door het bieden van de juiste steun en regie nemen in het gesprek. Hoe zorg je als (zorg)professional goed voor patiënten? Hoe word je regisseur van het gesprek en hoe vergroot je online de eigen kracht van mensen? Aan de hand van het coach- en communicatiemodel OplossingsKracht en het gedachtegoed van Positieve Gezondheid staan deze vragen centraal tijdens de workshop die wij aanbieden op 30 januari 2020 in het kader van de e-healthweek 2020.
Waar besteden we aandacht aan: - e-Empathie als belangrijkste vaardigheid bij e-health en online coaching - Het empathie-en ecoachmodel OplossingsKracht voor de gewenste e-steun - Het online sturen op gedragsverandering en zelfmanagement bij e-health - Het online afstemmen en het vergroten van je verbindend vermogen - Het belang van het online bieden van de gewenste sociale steun - De professionele e-vaardigheden die nodig zijn om de stap te maken van koude technologie naar warme zorg - Het e-coachprocesmodel bij positieve gezondheid en zelfmanagement.

Activiteit informatie

Naam organisatie De PreventieCoach OplossingsKracht
Type organisatie Onderwijs
Datum
30-01-2020
17.00 - 18.30
Avond
Locatie Mecklenburglaan 94,
3843BP, Harderwijk
Contactpersoon Ingeloes Bense
Telefoonnummer: 0651089862
E-mailadres: info@preventiecoach.nl
Online event Nee
Rolstoeltoegankelijk Ja
Media welkom
Ingeloes Bense
Mecklenburglaan 94
dmm.vanbeek@gmail.com
Aanmelden verplicht Meld je aan via het aanmeldformulier op onze website of stuur een mail naar info@preventiecoach.nl. Na bevestiging bent u van harte welkom in Harderwijk.
Website https://www.preventiecoach.nl/ehealthweek2020/