e-Health kenniswerkplaats

Geplaatst op December 20, 2018

eHealth-kenniswerkplaats-e-Healthweek-21-januari-2019.docx

Kenniswerkplaats e-Health implementatie


Tijdens de Landelijke e-Health week organiseren wij in Groningen op 21 januari een kenniswerkplaats op het gebied van e-Health implementatie. Het UMCG en de Universiteit Twente werken, mede ondersteund door het NFU Citrien e-Health programma aan kennisbundeling op het gebied van e-Health. Tijdens een eerdere werkplaats in oktober, waaraan werd deelgenomen door een diverse groep mensen die zich al langer vanuit de wetenschap, zorg, onderwijs en bedrijfsleven met eHealthontwikkeling, implementatie en opschaling bezighoudt, werd de behoefte aan kennisdelen en netwerken met zgn ‘early adopters’ uitgesproken. Een goede reden om tijdens de e-Healthweek in januari een vervolgbijeenkomst te organiseren. Tijdens deze kenniswerkplaats willen we met elkaar stilstaan bij een aantal praktijkcassusen die vanuit het UMCG, (Dept of Health Psychology) en het Tech Med Centre, en Center eHealth & Wellbeing van de Universiteit Twente worden aangeleverd rond diabetes en palliatieve zorg.
De kenniswerkplaats zal plaatsvinden op:

Maandag 21 januari van 18.00 tot 20.30 uur
Laan Corpus den Hoorn 101 in Groningen
TopsportZorgCentrum

Tijdens deze bijeenkomst willen wij graag de kennis uit wetenschap en praktijk op het gebied van “implementatie en opschaling” bij elkaar brengen. In januari ontvangt u een definitief programma van deze avond.
Tijdens de werkplaatsbijeenkomst zal er gelegenheid zijn om van een maaltijdbuffet gebruik te maken. Mocht u hiervoor dieetwensen hebben, wilt u dat dan doorgeven via info@zorginnovatieforum.nl?

Wij ontmoeten u graag op 21 januari in Groningen.

Met vriendelijke groet,
mede namens Maarten Lahr (UMCG),
Lisette van Gemert- Pijnen (Universiteit Twente),
Robbert Sanderman (UMCG/UT)

René van der Most
Zorg Innovatie Forum

Naam organisatie:
Zorg Innovatie Forum
Datum:
21 januari 2019
Dagdeel:
Avond
Tijd:
18.00 - 20.30 uur

Locatie:
Laan Corpus Den Hoorn 101 ,
9728JR, Groningen
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
info@zorginnovatieforum.nl
Website event:
E-mailadres contactpersoon: