Demonstratie zorgtechnologie

Geplaatst op January 14, 2019

mw_westerhof-1.jpg

Zien, ervaren en beleven van zorgtechnologie in Nieuw Clarenberg - zorginstelling


Op woensdag 23 januari geven ZONL en Hollander Zorgtechnologie u graag de gelegenheid om de mogelijkheden van zorgtechnologie, die in Nieuw Clarenberg wordt ingezet, werkend te zien. Bent u als bewoner, medewerker, familie of andere geïnteresseerde benieuwd wat dit voor u of voor uw familie kan betekenen kom dan naar de volledig ingerichte woning op de locatie Nieuw Clarenberg, te Vollenhove.

Wilt u als zorgmedewerker weten hoe u onder andere onnodige zorgrondes kan voorkomen, hoe u cliënten rustiger kan laten slapen en makkelijk contact kan leggen met een cliënt op afstand? Wilt u als familielid op elk moment van de dag (beeld-) contact kunnen maken en 's nachts rustig slapen wetende dat uw familie veilig is met behoudt van eigen privacy? In beide gevallen zien we u graag de 23e op locatie Nieuw Clarenberg.

We laten u graag:
• Zien waar technologie bijdraagt aan het leef plezier van de bewoner en het werk van de medewerker vereenvoudigt en daardoor plezieriger maakt.
• Ervaren welke behoeftes van een bewoner kunnen worden ondersteund door technologie en wat kan betekenen voor hun zelfstandigheid.
• Beleven hoe eenvoudig de technologie werkt en u ondersteund wordt in het werk.

U bent van harte welkom van 09.00 tot 16.00 uur.

Naam organisatie:
Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Datum:
23 januari 2019
Dagdeel:
Ochtend, Middag
Tijd:
09.00 - 16.00 uur

Locatie:
Groenestraat 38,
Vollenhove, Overijssel
Aanmelden verplicht:
Nee
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: