De Tafel Innovatief in Verbinding

Geplaatst op January 15, 2018

Lancering van De Tafel Innovatief in Verbinding: samen het probleem van eenzaamheid bestrijden!


deze nodigen wij u van harte uit voor de lancering van De Tafel Innovatief in Verbinding: een initiatief van diverse partijen om het probleem van eenzaamheid te bestrijden. Door de handen ineen te slaan en bruggen te bouwen hopen we op meer impact en verbinding en minder eenzaamheid.

Op donderdagmiddag 25 januari 2018 tijdens de eHealth Week zal De Tafel Innovatief in Verbinding gelanceerd worden tijdens een inspirerend programma met dagvoorzitter Marianne van den Anker en persentaties, ontmoetingen en optredens. Minister Hugo de Jonge van VWS zal aanwezig zijn bij deze lancering. De locatie is het oudste buurtcentrum van Nederland de Mussen (www.demussen.nl, Hoefkade 602 te Den Haag), en we hopen dat u in de gelegenheid bent om van 13.30u tot 16.30u bij de lancering te zijn.

In verband met de capaciteit van de locatie en de catering, verzoeken wij u om u zo spoedig mogelijk aan te melden via Tamara (t.swart@verbonden.nu). Na aanmelding zult u het programma en de lijst van genodigden ook ontvangen.

Heel graag tot ziens op donderdag 25 januari!

Met verbindende groet,
Verbonden

Naam organisatie:
Verbonden

Locatie:
Hoefkade 602 ,
Den Haag, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Ja
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Website event:
E-mailadres contactpersoon: