De hulpverlener journey

Geplaatst op January 08, 2019

zorgbewegers-logo-klein-metruimte-kopie_190108_140341.jpg

Lunch-sessie over de implementatie van e-health, vanuit het perspectief van de hulpverlener.


De afgelopen tijd is er veel aandacht uitgegaan de cliënt als 'klant' en de vraag hoe e-health daar het beste bij aan kan haken (cliënt centraal, de klantreis etc.). Dat is een heel zinvolle insteek. Het is nu nodig om dezelfde aandacht te besteden aan de zorgprofessional als drager van succesvolle e-health. Implementatie staat of valt bij hoe de hulpverlener bereid en competent is om de e-health in te gaan zetten. Welke 'reis' maakt de hulpverlener bij de introductie van e-health in de organisatie? Hoe kun je daar goed bij aansluiten en rekening mee houden, zodat het de implementatie vergemakkelijkt?

In een interactieve lunch-sessie (met lekkere broodjes!) delen de Zorgbewegers hun ervaringen m.b.t. de wensen en behoeftes van de hulpverlener en gaan we in op wat dat betekent voor het (gaan) werken met e-health. We verkennen met elkaar: hoe bedien je de hulpverlener optimaal met e-health? Waar zitten quick wins? Wat maakt opschaling soms zo moeilijk en hoe kunnen we dat doorbreken?

De sessie is interessant voor projectleiders, ambassadeurs/aandachtsfunctionarissen ehealth, managers en geïnteresseerde hulpverleners.

Voor deze activiteit bent u welkom op lokatie bij InteraktContour. InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel in de chronische fase. InteraktContour biedt bijvoorbeeld Hersenz Behandeling aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel die willen leren omgaan met de ingrijpende gevolgen van hun letsel. Eenmaal thuis kunnen de behandelaren mensen met hersenletsel én hun naasten verder helpen op hun pad. Behandeling sluit direct aan op de curatieve fase en vindt altijd plaats vanuit de thuissituatie.

Naam organisatie:
Zorgbewegers
Datum:
23 januari 2019
Tijd:
12.00-13.30

Locatie:
Roessinghsbleekweg 155,
Enschede, Overijssel
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
aanmelden via fvandijk@zorgbewegers.nl
Website event:
E-mailadres contactpersoon: