De hulpverlener journey

Geplaatst op December 21, 2018

zorgbewegers-logo-klein-metruimte-kopie_181221_121004.jpg

Lunch-sessie (12.00-13.30u): implementatie vanuit het perspectief van de hulpverlener


Lunch-sessie (12.00-13.30h) over de implementatie van e-health, vanuit het perspectief van de hulpverlener.

De afgelopen tijd is er veel aandacht uitgegaan de cliënt als 'klant' en de vraag hoe e-health daar het beste bij aan kan haken (cliënt centraal, de klantreis etc.). Dat is een heel zinvolle insteek. Het is nu nodig om dezelfde aandacht te besteden aan de zorgprofessional als drager van succesvolle e-health. Implementatie staat of valt bij hoe de hulpverlener bereid en competent is om de e-health in te gaan zetten. Welke 'reis' maakt de hulpverlener bij de introductie van e-health in de organisatie? Hoe kun je daar goed bij aansluiten en rekening mee houden, zodat het de implementatie vergemakkelijkt?

In een interactieve lunch-sessie (met lekkere broodjes!) delen de Zorgbewegers hun ervaringen m.b.t. de wensen en behoeftes van de hulpverlener en gaan we in op wat dat betekent voor het (gaan) werken met e-health. We verkennen met elkaar: hoe bedien je de hulpverlener optimaal met e-health? Waar zitten quick wins? Wat maakt opschaling soms zo moeilijk en hoe kunnen we dat doorbreken?

De sessie is interessant voor projectleiders, ambassadeurs/aandachtsfunctionarissen ehealth, managers en geïnteresseerde hulpverleners.

Voor deze activiteit bent u welkom op lokatie bij Yulius, specialist in de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen. Yulius behandelt jaarlijks meer dan 10.000 mensen met lichte of ernstige klachten. De meeste mensen worden in hun eigen omgeving begeleid en behandeld: thuis, in de wijk, bij de huisarts of op een polikliniek. Soms zijn de klachten zo ernstig dat tijdelijke opname of verblijf in een beschermde woonomgeving nodig is. Yulius is ook specialist op het gebied van speciaal onderwijs voor bijna 1.500 kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Yulius is aanbieder van basis ggz en specialistische ggz. De basis ggz wordt aangeboden onder het label Indigo Zuid-Holland Zuid. Het werkgebied is de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Naam organisatie:
Zorgbewegers
Datum:
23 januari 2019
Tijd:
12:00-13:30

Locatie:
Hellingen 21,
Dordrecht, Zuid-Holland
Aanmelden verplicht:
Ja
Patiënt included:
Nee
Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Online event:
Nee
Aanmelden voor event:
eeltiesbakker@zorgbewegers.nl
Website event:
E-mailadres contactpersoon: